Четвер, 28.03.2024, 16:30
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Лютий » 4 » Практичний семінар для педагогів "Фізичний розвиток дітей дошкільного віку"
14:06
Практичний семінар для педагогів "Фізичний розвиток дітей дошкільного віку"

В.Сухомлинський говорив: "Турбота про здоров'я – це найважливіша праця вихователя. Від стану здоров'я, життєрадісності, бадьорості дітей залежить їхнє духовне життя, світогляд, розумовий розвиток, міцність знань, віра у свої сили".

У дошкільному віці закладаються основи здоров'я і довголіття, формується система рухових умінь і навичок, створює фундамент для виховання фізичних здібностей, розвиваються інші складові особистості, в тому числі морально – вольові якості, інтелектуальні здібності та естетичні ідеали.

Щоденні ранкові, гігієнічні гімнастики, фізкультурні заняття, фізхвилинки, фізпаузи, за гартувальні процедури, рухливі ігри, маршрути туризму, спортивні розваги, свята – ось далеко неповний перелік того, що проводять вихователі нашого дошкільного закладу №2 "Теремок" для покращення фізичного розвитку дошкільників. Проте, тільки тоді буде помітно позитивний результат, якщо проводити його будуть висококваліфіковані працівники, які знають методику проведення різних форм з фізичного виховання, а також враховують індивідуальні та вікові особливості дітей. Семінар "Фізичний розвиток дітей дошкільного віку", проведений у ДНЗ №2 "Теремок" мав на меті практичний показ основних видів рухів, які вихователі використовують у своїй роботі по фізичному вихованню. Були розглянуті такі основні рухи, як ходьба, біг, стрибки, рівновага, повзання і лазіння, метання. Педагоги на практиці показували виконання різних рухів, враховуючи методичні вказівки, вікові особливості, а також завдання програми виховання і навчання дітей від двох до семи років "Дитина".

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 613 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz