Середа, 24.04.2024, 02:24
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Лютий » 4 » Навчання з цивільного захисту
12:38
Навчання з цивільного захисту

03 лютого 2015 року у м.Кіровоград відбулися навчання з питань цивільного захисту, у яких взяли участь начальник відділу освіти Н.Попова та керівники загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів міста. Заняття проведено відповідно до прийнятих рішень уряду щодо введення режиму підвищеної готовності на території України.

В ході занять, проведених представниками начально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, керівників навчальних закладів було ознайомлено з нормативною документацією у сфері цивільного захисту, алгоритмом дій щодо дій в умовах НС; надання домедичної допомоги постраждалим. Працівники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності нагадали керівникам слухачам як діяти за сигналом оповіщення про загрозу або виникнення НС та як організувати евакуацію дітей у навчальному закладі. Крім того, повідомили про дії під час обстрілів та повітряних атак. Під час тренінгу учасники детальніше дізналися про засоби індивідуального захисту, їх види та правила користування ними.

Крім того , увагу присутніх було звернуто на посилення роз'яснювальної роботи щодо дій на випадок надзвичайних ситуацій. Опрацьовано ряд практичних дій у ситуаціях при поводженні з невідомими предметами. Дано доручення керівникам навчальних закладів щодо приведення в належний санітарний і технічний стан захисних споруд цивільного захисту, підвальних приміщень та забезпечення можливості розміщення і тривалого перебування в них людей.

Всім учасникам навчань надано методичні матеріли, пам'ятки, фото-, відео- презентаційні матеріали для організації роботи. На завершення семінару учасники пройшли тестування та перевірили свої знання.

Протягом лютого 2015 року відповідну роботу буде організовано та проведено у всіх навчальних закладах міста із залученням працівників ДСНС, УМВС.

Категория: Міськво | Просмотров: 450 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz