П`ятниця, 29.03.2024, 08:59
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Січень » 22 » Патріотизм - це не любов до ідеї, а любов до вітчизни (відео)
10:45
Патріотизм - це не любов до ідеї, а любов до вітчизни (відео)

В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля...
Т.Шевченко

Зараз наша вітчизна переживає скрутні часи, адже в країні відбуваються складні соціально-економічні та політичні процеси. Саме в цей період відбувається консолідація всього українського народу та велике значення має патріотичне виховання підростаючого покоління. Всім відома складна політична ситуація на Сході нашої країни в так званій зоні АТО і про те що наші військовослужбовці, які зараз перебувають там потребують нашої підтримки, тепла та допомоги.

Центр дитячої та юнацької творчості бере активну участь в благодійній допомозі бійцям, які перебувають в зоні АТО. Вже неодноразово колектив збирав та надсилали матеріальну допомогу нашим захисникам. Вихованці багатьох гуртків виготовляли пам'ятні сувеніри власними руками, малюнки в які вклали всю свою повагу та шанобливе ставлення до кожного бійця, ці маленькі сувеніри стають оберегами для кожного з них.

В жовтні 2014 року був організований та проведений благодійний концерт для військовослужбовців військової частини Канатово.

21 січня 2015 року в Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся благодійний концерт "Україна єдина країна" в підтримку військовослужбовців, які перебувають в зоні АТО, приурочений до Дня Соборності України. На захід було запрошено військовослужбовців-земляків, які зараз перебувають на ротації. Присутнім військовослужбовцям було вручено подарунки та сувеніри виготовлені власними руками вихованців закладу. Постановником концертної програми стала керівник гуртка "Самоврядування дітей та молоді" С.Шуляшкіна, ведучою була С. Дем'яненко. Музичний супровід свята забезпечив О.Бізай.

В концертній програмі брали участь хореографічні колективи закладу "Екстраверт" (керівники М.Стукаленко, К.Степанова); "Любава" (керівник О.Долинська); "Перлина" (керівник Н.Залєвська), які занурювали своїми тематичними танками в поетично-ліричний світ нашої рідної України. Вихованці вокально-хорового гуртка (керівники Л.Реп'яшник та Ж.Ніклонська) проймали до глибини душі своїми патріотичними піснями. Також під час проведення концерту відбувалася благодійна акція "Допоможи солдату" - збір благодійних коштів для матеріальної допомоги військовослужбовцям, які перебувають в зоні АТО. Треба звернути увагу й на те, що кожний присутній на заході долучився до акції, плетіння маскувальної сітки і пов'язав на неї своїми руками білу стрічку з побажаннями миру, злагоди та перемоги.

Захід та концертна програма пройшла на одному подиху, не залишивши нікого байдужим!

 

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 561 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz