П`ятниця, 19.04.2024, 21:13
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Січень » 22

У місті Кіровограді, на базі Кіровоградського національного технічного університету за адресою: м.Кіровоград, проспект Університетський, 8, кабінет №111, діє консультаційний пункт з реєстрації на основну сесію ЗНО-2015. Відповідальна особа – Дейкун Світлана Іванівна. Графік роботи: понеділок-п'ятниця з 10:00 до 14:00, телефон: (0522)39-04-67.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 489 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.01.2015 | Комментарии (0)

В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля...
Т.Шевченко

Зараз наша вітчизна переживає скрутні часи, адже в країні відбуваються складні соціально-економічні та політичні процеси. Саме в цей період відбувається консолідація всього українського народу та велике значення має патріотичне виховання підростаючого покоління. Всім відома складна політична ситуація на Сході нашої країни в так званій зоні АТО і про те що наші військовослужбовці, які зараз перебувають там потребують нашої підтримки, тепла та допомоги.

Центр дитячої та юнацької творчості бере активну участь в благодійній допомозі бійцям, які перебувають в зоні АТО. Вже неодноразово колектив збирав та надсилали матеріальну допомогу нашим захисникам. Вихованці багатьох гуртків виготовляли пам'ятні сувеніри власними руками, малюнки в які вклали всю свою повагу та шанобливе ставлення до кожного бійця, ці маленькі сувеніри стають оберегами для кожного з них.

В жовтні 2014 року був організований та проведений благодійний концерт для військовослужбовців військової частини Канатово.

21 січня 2015 року в Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся благодійний концерт "Україна єдина країна" в підтримку військовослужбовців, які перебувають в зоні АТО, приурочений до Дня Соборності України. На захід було запрошено військовослужбовців-земляків, які з ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 562 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.01.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz