П`ятниця, 19.04.2024, 00:33
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Грудень » 19

16 грудня 2014 року в ДНЗ №6 "Сонечко" відбувся семінар-практикум старших медичних сестер міста Знам'янки.

В ході семінару було представлено досвід роботи дошкільного навчального закладу щодо моніторингу законодавства з організації харчування дітей в ДНЗ. В практичній частині семінару старша медична сестра ДНЗ Шмуратова Є.М. нагадала колегам вимоги технології приготування риби, познайомила з картотекою страв з риби. Присутні на семінарі мали можливість переглянути та оцінити смакові якості страв з риби.

Цей семінар отримав високу оцінку методиста міськво Скляровської Л.Д. та медичних сестер міста.

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 845 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

Настало найбажаніше свято для усіх діток - Свято Миколая. Кожна дитина вірить у казку і з нетерпінням чекає візиту справжнього Святого Миколая особисто до себе. А для цього, насправді, необхідно досить небагато: написати листа Святому Миколаю, вивчити найкращого віршика, щоб розказати Миколаю, бути дуже-дуже чемним увесь рік.

Святий Миколай з радістю завітають до учнів початкової школи Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4, щоб привітати зі святом та вручити подарунки. Діти щиро раділи візиту шанованого гостя, дякували та розповідали вірші.

Саме свято Миколая з давнини слугувало для дітвори своєрідним звітом про свої вчинки, навчання й здобутки. Тож діти завжди вірять в існування доброго захисника, чекають на його прихід і подаруночки. За традицією, як годиться, Святий Миколай послухав виступи дітей, похвалив їх і нагородив подарунками.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 397 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

Через поле, через гай
Йде до діток Миколай.
У білесенькій торбинці
Він для всіх несе гостинці!

День Святого Миколая - день покровителя дітей і мандрівників.

Цього року Центр дитячої та юнацької творчості став головним осередком в місті куди завітали дітлахи на святкову розважальну програму з головним героєм Святим Миколаєм. Організатором та постановником свята стала культорганізатор закладу О.Фрайнд.

Перед початком свята всіх хто завітав до Центру дитячої та юнацької творчості мали змогу милуватися чарівною новорічною виставкою, під час якої відбувся ярмарок-розпродаж виробів, які вихованці виготовили власними руками.

Перед початком святкової розважальної програми дітей привітав зі святом міський голова Крижановський І.Б., який побажав всім миру, здоров'я, процвітання та добробуту кожній родині.

Святково-розважальна програма була дуже цікавою та насиченою. До дітей по черзі завітали казкова "Метелиця" та "Сніжинки", "Різдвяні янголи", "Ябіда", "Зірочка", "Бісенятко" які проводили з дітьми дуже цікаві та веселі ігри та розваги. Акторами виступили керівники гуртків закладу, а саме: О.Демченко (керівник гуртка "Бісероплетіння"), О.Горова (керівник хореографічного колективу "Примавера"), О. ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 440 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz