П`ятниця, 29.03.2024, 01:11
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Грудень » 08

Проведення 3 грудня "Міжнародного дня інвалідів" спрямовано на посилення уваги суспільства до проблем інвалідів, захисту їх прав, благополуччя, переваг, які воно отримує від інвалідів в політичному, соціальному, економічному та культурному житті. Мета заходів проведених у Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 – привернення уваги учнів до проблем тих, хто став інвалідом від народження, в дитинстві чи під час дорослого життя. Учні вчилися виявляти розуміння, визначати можливість надання чи організації допомоги в різних випадках. Педагогічним колективом школи проведено виховні заходи до Міжнародного дня інвалідів: усний журнал з елементами тренінгу "Дивись на нас як на рівних", урок толерантності "Не такі, як всі", урок доброти "Що таке гуманність", бесіда "Люди з особливими потребами", бесіда "Бути людиною?", бесіда "Шануй людей з обмеженими можливостями", бесіда "Шануй людей - в пошані будеш!", бесіда "Гуманність та милосердя", година спілкування "Люди з обмеженими можливостями-повноцінні члени суспільства".

Чисельність інвалідів нажаль зростає. Причиною цьому є природні катаклізми, забруднення навколишнього середовища, дорожньо-транспортні пригоди, вроджені патології та хронічні захворювання. Відсутність здоров'я через хворобу, травму, нещасний випадок або з інших при ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 516 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.12.2014 | Комментарии (0)

5 грудня відбулась виробнича нарада з працівниками ДНЗ №2 "Теремок". Одним з питань була роз'яснювально-просвітницька робота щодо встановлення Дня захисника України.

Завідувач Олена Мазур ознайомила присутніх з листом від Глави Адміністрації Президента України від 23.10.14р. №02–01/3078. Звернула увагу працівників, що задля збереження, відновлення і популяризації у суспільстві історичних здобутків українського народу у боротьбі за свободу і незалежність, з метою виховання громадян патріотизму, формування у молоді національної ідентичності, у шанування захисників української державності, а також з огляду на потребу поступової відмови від штучно нав'язаних українцям у радянський час дат, які не мають підгрунття в історії українського державотворення, Президент України П.О.Порошенко прийняв рішення про встановлення Дня захисника України (14 жовтня) та скасування Дня захисника Вітчизни (23 лютого).

Доповнив виступ завгосп ДНЗ №2 "Теремок" Віктор Вознякевич. Нагадав всім присутнім, що 14 жовтня є особливим днем для українців, оскільки історично пов'язаний із захистом рідної землі та є Днем Українського козацтва.

День захисника Україн ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 428 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.12.2014 | Комментарии (0)

2 грудня 2014 року на базі НВК відбулося засідання міського методичного об'єднання вчителів інформатики.

Відкрила засідання голова міського МО Пашко Ю.О, яка ознайомила вчителів з правилами оцінювання учнів молодших класів з інформатики, підвела підсумки участі учнів міста в міжнародному конкурсі з інформатики та комп'ютерної вправності "Бобер".

Пашко Ю.О. поділилася власним досвідом методичної роботи з теми "Використання технологій Веб 2.0 на уроках інформатики".

Члени методичного об'єднання вчителів інформатики та англійської мови відвідали відкритий бінарний урок з інформатики та англійської мови в 11-Б класі "Festivals and Celebrations. Технології та сервіси Веб 2.0 на уроках англійської мови", який був проведений вчителями інформатики та англійської мови НВК Пашко Ю.О. та Олефіровою С.А.

Представила свій педагогічний досвід та методичні розробки Ніколенко Т.В., вчитель інформатики НВК, з теми "Технологія створення шкільної газети".

Цікаво провела майстер-клас Полікарпова О.С., вчитель інформатики ЗШ №1, з теми "Використання інтерактивних технологій на уроках інформатики. Робота з сервісом Learning.Apps"

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 483 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.12.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz