Субота, 20.04.2024, 02:49
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Грудень » 3 » Завітали до районного краєзнавчого музею
11:59
Завітали до районного краєзнавчого музею

У районному краєзнавчому музеї відкрилася виставка робіт "Моя Україна" вихованців Центру дитячої та юнацької гуртків "Незвичайне поряд" та "Малюнок, графіка, живопис". Скільки душевної теплоти, світла і добра в роботах вихованців Цитурян Світлани Володимирівни та Кондратьєвої Світлани Іванівни.

Краєвиди нашої неньки-України відтворені на дитячих малюнках. Як сонячний промінчик осіннього похмурного дня, звеселяють своїм різнобарв'ям їх роботи. Пейзажі Чорного лісу, смереки Карпат, терикони Донбасу, неозорі пшеничні поля оживають і радують відвідувачів музею. Яскраві маки, іриси, троянди і тюльпани, ромашки і мальви, виготовлені з природних матеріалів - справжнє кольорове диво. На виставку підготовлено українські обереги для кожної родини.

Приємний настрій подарували відвідувачам роботи Матяш Юлії, Вакуленко Ганни, Московченко Наталії, Лук'янченко Даші, Гайван Олександра, Горіної Валерії, Калиновського Валентина, Мазій Анастасії, Дохолян Тетяни, Цатурян Армена, Луковецької Анастасії, Смалько Лізи, Помиляйко Юлії.

Світлана Володимирівна та Світлана Іванівна - справжні професіонали своєї справи, вони вкладають у роботи дітей тепло своєї душі та любов, передають свої навички та вміння вихованцям. Через це діти залюбки відвідують ці гуртки, про що свідчать їх майстерні та довершені роботи. Вони справляють враження казковості і таємничості, дивують різнобарвними відтінками кольорів, а вироби із підручних матеріалів – гарне доповнення інтер'єру оселі.

Знам'янщина - це земля з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею і мудрими талановитими людьми. Тут жили наші прадіди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини.

Щоб ближче познайомитися з історією рідного краю у листопаді 2014р вихованці ЦДЮТ завітали до районного краєзнавчого музею, з метою, щоб прийняти участь у літературній читальні "Знай історію свого народу".

Слухаючи розповіді про славне минуле нашого краю, діти розповідали легенди та вірші, ділилися своїми думками. щодо назв населених пунктів, річок, Чорного лісу та таємничого Чорного озера.

Такі зустрічі допомагають виховувати патріотичні почуття, естетичні смаки, розвивають кмітливість та спостережливість у дітей.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 623 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz