П`ятниця, 29.03.2024, 01:38
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Листопад » 20

24 листопада 2014 року на базі ЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім.Т.Шевченка та ЗШ І-ІІІ ступенів №3 відбулась педагогічна практика слухачів курсів КЗ "Кіровоградський інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського" з проблеми: "Компаративний аспект в аналітичній діяльності вчителя української мови та літератури".

Директори шкіл Н.Солонько та О.Подвиженко презентували ЗНЗ, які вони очолюють.

Гості відвідали уроки української літератури у 6 класі "Мандрівка у дивовижний та бешкетливий світ дитинства. Порівняльна характеристика образів Тома Сойера та Федька-халамидника" (вчитель Т.Дубок), у 9-А класі – " "...щоб було і звичайне, і ніжненьке, і розумне, і полезне..." Григорій Квітка – Основ'яненко – "батько української прози. "Маруся" - перша повість нової української літератури" (вчитель Петренко В. В.) та у 10-А класі " "Життя" душі й серця митця (за новелою М. Коцюбинського "Цвіт яблуні")" (вчитель Кубрак О. П.). Проведені уроки були високо оцінені слухачами курсів, зокрема відмічено належний рівень методичної підготовки, застосування інноваційних форм ведення уроку, створення позитивної атмосфери між вчителем та учнями.

Одним із пізнавальних моментів педагогічної практики стало відвідування міського краєзнавчого музею. Моліс Олег Вікторович, співро ... Читати далі »

Категория: НВК №3 | Просмотров: 480 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.11.2014 | Комментарии (0)

Поставте свічку – за Марічок,
Поставте свічку – за Іванків,
Що відійшли у вічну вічність...
Поставте! Хай горять до ранку...
За всіх бабусь запалим свічку...
За дідусів – хоч невеличку...
Вселенський біль – батьківські очі!
Поставте свічечку до ночі...
Всім матерям –
Хоча б по свічці!
Хай на весь світ кричать!
Хай світять!
Хай люди чують!
Космос бачить!
Бо ні забути, ані пробачить
Не можна і не в силах того,
Як нелюди дурили Бога!

Минають дні, роки, десятиліття. Спливає час, і ніби за водою зникають згадки про минуле. Та не минає, не вщухає біль про ту страшну трагедію Голодомору. Болить душа, ятриться, ніби незагоєна рана, від спомину про те найбільше всенародне лихо, що так безжально лютою косою під корінь знищило мільйони невинних.

Відтоді минуло 81 рік. Та дзвін пам'яті лунатиме допоки ми лишатимемося людьми.

В ті страшні роки всі пережили Катастрофу, яка могла зупинити життя всього народу. Голодомор приніс не лише страждання і смерть. Він посіяв страх серед людей.

19 листопада 2014 року в НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 - ліцей" відбувся єдиний урок історичної пам'яті "81-ий рік Голодомору – урок минулого для майбутнього". Під час проведених заходів учні перегорнули сторінки тих страшних років в історії.

Зараз щ ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 560 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.11.2014 | Комментарии (0)

20 листопада 2014 року в режимі онлайн вчителі-логопеди дошкільних закладів міста взяли участь у вебінар-семінарі з питань спеціальної та інклюзивної освіти в дошкільних навчальних закладах.

Співробітники лабораторії логопедії Інституту спеціальної педагогіки НАПН України Ю.Рібцун та Л.Трофіменко надали змістовні консультації з питань мовних порушень у дітей дошкільного віку.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 426 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.11.2014 | Комментарии (0)

Роковини Голодомору в Україні – це страшна і сумна правда історії нашої держави. Як пересторога всім поколінням звучить поминальний дзвін за всіх, хто невинно загинув у ті страшні часи.

Учні Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №6 вшанували пам'ять всіх тих, хто навіки залишився в страшному 1933 році. Кожний класний керівник провів Уроки Пам'яті та історії. Покоління сьогодення має знати, що сумних сторінок і трагедій не повинно повторитися.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 411 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.11.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz