П`ятниця, 29.03.2024, 01:17
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Листопад » 18 » Тиждень знань безпеки життєдіяльності "Вогнище – романтично, проте дуже небезпечно" в ДНЗ №2 "Теремок"
16:45
Тиждень знань безпеки життєдіяльності "Вогнище – романтично, проте дуже небезпечно" в ДНЗ №2 "Теремок"

З 10 по 14 листопада в ДНЗ №2 "Теремок" було проведено Тиждень безпеки життєдіяльності "Вогнище – романтично, проте дуже небезпечно". Участь у тижні безпеки брали середні групи "Яблучко", "Полуничка", "Капітошка" та старші групи "Бджілка", "Живчик", "Пізнайки".

Протягом Тижня було заплановано багато заходів, зокрема: бесіди з дітьми "Сірники – не іграшка!", "Вогонь – друг і ворог!"; заняття "Свічка – чарівниця!", "Небезпечний вогник"; рухливі ігри "Пожежна тривога", "Хто швидше загасить вогонь?"; дидактичні ігри "Школа пожежників", "Пошук точок пошуку"; сюжетно-рольові ігри "Ми – пожежники", "Рятувальники".

11 листопада відбулась екскурсія до пожежної частини дітей старших груп "Бджілка", "Пізнайки", "Живчик". Рятувальники Кушніренко Ю.А. та Кадеров А.В. цікаво і змістовно розповіли і показали пожежні машини, спецодяг та спец обладнання, вишку на території пожежної частини і розповіли про виїзди пожежних бригад на виклики.

13 листопада діти середніх та старших груп взяли участь у конкурсі малюнків "Вогнище – це небезпечно!". Найкращі малюнки розміщені на виставці дитячих робіт.

14 листопада у старшій групі "Бджілка" пройшло відкрите заняття "Стежинами вогню", яке розробила і провела вихователь Компанієць А.В. На цьому заняття було підсумовано роботу по пожежній безпеці з дітьми за тиждень. Ролі героїв свята у вигляді лялькового театру виконали батьки вихованців: "Сірничок" та "Вогник" мама Насті – Лісецька Юлія Вікторівна, а роль пожежника - тато Дмитрика – Рябіч Олег Леонідович. Заняття пройшло цікаво, а головне - пізнавально для дітей.

Знання, які діти отримали під час Тижня безпеки життєдіяльності, допоможуть їм в майбутньому безпечно поводитись з сірниками, вогнем, електроприладами. Діти мають початкові знання по пожежній безпеці, завдяки систематичній роботі вихователів Скорик Л.В., Великої Я.В., Полєхи О.Г., Сітанової Н.М., Татаріної С.М., Компанієць А.В., Пастухової Л.А., Коваленко О.П., Реви О.В., Коломієць Ю.В., Корнієнко М.Г.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 569 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz