Четвер, 25.04.2024, 00:32
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Листопад » 05

Осінь завжди зачаровує серце людини незбагненністю кольорів і відтінків, а ще дивовижною неповторністю природи. Кожен день не схожий на попередній. Він дивує, дарує нові кольори і форми, тривожить сумними звуками і подіями, бо кожного дня відбуваються зміни в природі. То небо синє-синє, безмежне і бездонне, то пливуть по ньому дивні хмарки, то стало воно сірим і сумним, задощило густим дощиком. Заблищали павутинки бабиного літа і натягнулися срібними струнами між гіллям, вітер зачепить їх і зазвучить чарівна мелодія осені.

Так і наші вихованці Центру дитячої та юнацької творчості гуртків "Малюнок, графіка, живопис", (керівник гуртка Цатурян С.В.) і "Незвичайне поряд", (керівник гуртка Кондратьєва С.І.), провели екскурсію до місцевого парку споглядаючи різнобарв'я осінньої природи. А в лісі, діти спостерігали не тільки, як падало листя з дерев і окутувало своїм теплом весь засинаючий ліс, а й тваринок, птахів, які вже готуються до зими.

Щоб запам'ятати таку скороминучу красу осені, керівники гуртків влаштували для дітей конкурс на кращий осінній букет. Кожна дитина трепетно відчуває красу навколишнього світу, то як же не зробити казку з отої дивовижної краси, яка тебе оточує. Діти творчо підійшли до такого незвичайного завдання. Учні з захопленням збирали листя та формували свої композиції в які вклали все своє бачення оточуючої краси.

Під кінець конкурсу керівникам гуртків було дуже важко визначитися з переможцем, бо всі роботи передавали дивовижну красу осені, т ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 464 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.11.2014 | Комментарии (0)

Першого листопада після уроків біля Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 було гамірно: учні 5-11 класів разом з класними керівниками провели прибирання прилеглої до школи території та частини скверу. Прибирали листя, сміття на подвір'ї школи та за її парканом, впорядковували дерева та кущі, привели до ладу підшефну ділянку скверу. Всі учасники працювали добре. Результатом їх спільних зусиль стала чиста, підготовлена до зими територія нашої школи!

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 476 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.11.2014 | Комментарии (0)

В дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" в старшій логопедичній групі №4 "Чомучки" відбулося інтегроване заняття для дітей старшого дошкільного віку на тему "Україна – моя Батьківщина", яке підготувала і провела вихователь Куценко Світлана Павлівна.

Перед собою вона ставила наступну мету:

  • продовжити знайомити дітей з поняттям "наша Батьківщина";
  • формувати знання про державні символи: прапор, герб та ознайомити з державним Гімном України.

Розвивати інтерес до України, бажання спілкуватися рідною мовою. Виховувати громадянина своєї держави, любов до рідного краю, шанобливе ставлення до державних символів, повагу до українського народу, гордість за красу і велич нашої Батьківщини.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 627 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.11.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz