П`ятниця, 29.03.2024, 17:17
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Жовтень » 15

В Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 триває Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему "Захист людини у надзвичайних ситуаціях". Проблемами збереження власного життя та здоров'я, набуття навичок вчасної допомоги постраждалому, вміння правильно поводитись у надзвичайних ситуаціях в наш час переймаються всі, від молодших до старших учнів. А отже знання, які діти отримують під час заходів Тижня, надзвичайно необхідні в цей непростий час.

Тиждень розпочався лінійкою "Захист людини у надзвичайних ситуаціях". Учнів познайомили з переліком надзвичайних ситуацій, небезпечними факторами кожної з них, основними діями під час евакуації з приміщення школи, можливістю використання шкільного підвального приміщення.

Молодші школярі (учні 1-4 класів) вивчали індивідуальні захисні засоби, відпрацьовували їх застосування, а також тренувалися дисципліновано виконувати команду "Евакуація". Учні, незважаючи на те, що ще досить маленькі, зосереджено слухали вчителів, швидко шикувалися для виходу із класу, слухняно поводили себе за межами шкільного приміщення.

Учні і вчителі повторили необхідні знання, які триматимуть на озброєнні, але мають надію, що вони не знадобляться ніколи.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 380 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 15.10.2014 | Комментарии (0)

В рамках заходів проведення обласного Тижня знань безпеки життєдіяльності, обов'язковим елементом є проведення Дня Цивільного захисту. Саме сьогодні, 15 жовтня в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ступенів №6 і відбувся таких важливий комплекс заходів.

Стартом у навчанні і відпрацюванні навичок щодо заходів безпеки під впливом небезпечних факторів та вміння діяти в надзвичайних ситуаціях стала загальношкільна лінійка "Захист людини у надзвичайних ситуаціях". Так склалося, що ми живемо в дуже неспокійні часи. Для того, щоб наше життя гарантувало безпеку та комфорт, дітям були запропоновані рекомендації, які можна використати щоб убезпечити себе від надзвичайної ситуації в реальному житті.

Протягом дня учні школи відпрацювали дії за сигналом оповіщення "Повітряна тривога". Свої вміння показали старшокласники у військово-спортивній естафеті. Всі школярі побачили, як правильно надати першу долікарську допомогу, вдягти протигаз та користуватися індивідуальними засобами захисту.

Всі класи виготовили колажі щодо небезпеки в надзвичайних ситуаціях. Діти, далекі від усвідомлення реальних небезпек, тому на дорослих покладається важлива місія не лише гарантувати, а й навчити своїх дітей бути обачнішими та обережнішими. Хай мир і щастя будуть супутниками нашого життя!

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 570 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 15.10.2014 | Комментарии (0)

14 жовтня відзначається День українського козацтва. Традиційно цей день співпадає з православним святом Покрови Пресвятої Богородиці, з яким пов'язана дуже цікава легенда, коли Богородиця з'явилася перед людьми.

За легендою, у цей день військо давніх русів на чолі з Аскольдом взяло в облогу центр православ'я — Константинополь, намагаючись захопити місто. Мешканці столиці Візантії у гарячий молитві звернулись до Богородиці з проханням про порятунок. І Богородиця, за оповіданнями, з'явилася перед людьми та вкрила їх своєю покровою (омофором). Після цього вороги вже не могли побачити цих людей. Як вказують деякі джерела, вражений Аскольд та його дружинники прийняли святе хрещення та стали християнами.

В Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 з нагоди шанованого свята було проведено спортивно-розважальні змагання між учнями 4-А та 4-Б класів. Маленькі козачата вправно та весело проходили естафетні етапи, демонструючи неабияку спритність, силу та розум. Діти вміло впоралися з усіма завданнями козацької естафети. Але сили виявилися рівними і в запеклій боротьбі команди вибороли бойову нічию. Учні виправдали нації вчителів та глядачів і довели, що вони є нащадками славних українських козаків.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 402 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 15.10.2014 | Комментарии (0)

Осінь нас звеселяє теплими днями. Та не варто забувати про примхливість природи: сьогодні сонячно та тепло, а завтра можуть настати холоди та дощі. Колектив Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 продовжує роботи по утепленню шкільних приміщень. Працівники школи виконують закриття щілин монтажною піною та заклеюють вікна у класах і коридорах.

Отже під час навчально-виховного процесу буде тепло.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 335 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 15.10.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz