Четвер, 28.03.2024, 19:40
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Жовтень » 1 » Методичне об'єднання шкільних бібліотекарів
10:20
Методичне об'єднання шкільних бібліотекарів

30 вересня 2014 року на базі ЗШ І-ІІІ ступенів №6 пройшло методичне об'єднання шкільних бібліотекарів. "Шкільна бібліотека – територія творчості" - це та цікава і багатогранна тема, якій була приділена увага на засіданні.

Головне завдання сучасних бібліотек – залучити більше користувачів до читання та відвідування бібліотек. Бібліотеки нашого міста досить творчо підходять до втілення цієї задачі в життя: створюють необхідні умови для розвитку творчості учнів, проводять цікаві виховні заходи та конкурси.

З доповіддю про професійну компетентність шкільного бібліотекаря виступила бібліотекар ЗШ І-ІІІ ступенів №7 Свірбій С.А.., адже компетентність – це ключ до оновлення змісту бібліотечної роботи. Проблема компетентності у професійній діяльності має велике значення в наш час, оскільки у сучасному суспільстві рівень освіченості людини вже не визначається лише енциклопедичністю знань, як це було раніше. Сьогодні суспільство потребує від освіченої людини уміння ефективно вирішувати різноманітні проблеми на основі існуючих знань, а також постійно їх поповнювати, тобто безперервно навчатися. Головною ідеєю такого підходу є компетентнісно-орієнтована освіта, спрямована на комплексне засвоєння знань та способів практичної діяльності, завдяки яким людина успішно реалізує себе в різних галузях професійної діяльності та набуває соціальної самостійності.

Неводнича І.П., бібліотекар ЗШ І-ІІІ ступенів №6, поділилася з колегами методичними родзинками із власного досвіду роботи. Такі форми роботи, як презентації художньої літератури, тематичні виставки, голосні читання, бібліотечні уроки викликають захоплення усіх учасників навчально-виховного процесу.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 411 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz