Четвер, 25.04.2024, 20:21
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Вересень » 22

21 вересня весь світ відзначає чудову дату – Міжнародний День миру. Люди в усьому світі збираються щоб знову підтвердити своє бажання жити у мирі. Ми, педагогічний та учнівських колективи Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 6 приєдналися до Всеукраїнської мирної акції. Саме заради цього суботній ранок розпочався шкільною акцією.

Діти та вчителі виготовили паперові голуби, символ миру. Хай злетить до неба з дитячим закликом "За мир!" цей голуб. Та побачить на асфальті біля школи кольорову мозаїку малюнків. Колекція маленьких паперових птахів миру в цей день подарована учнями всім тим, хто твердо розуміє, що наше життя має бути мирним. Приєднуйтесь до нас, адже разом ми – сила!

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 471 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

22 вересня – День партизанської слави. Вшановуючи пам'ять героїчних років війни та славетний подвиг захисників рідної землі, учні Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 6 провели Лінійку Пам'яті та поклали квіти до могили героїв війни, що розташована на подвір'ї школи. А учні 11 класу, очолювані класним керівником Поляковою С.В., заступником директора з навчально-виховної роботи Бриковою С.Г. та вчителем трудового навчання Карнаухом С.М., на честь цього дня здійснили піший похід партизанськими тропами Чорнолісся. Маршрут пролягав від Знам'янки до села Водяне територією Чорноліського лісництва. Діти вшанували пам'ять загиблих партизан квітами.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 471 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

22 вересня – День партизанської слави. Шкільний день розпочався з урочистої лінійки, присвяченій цій знаменній даті.

Про велич подвигу партизанів нашого краю розповіли члени учнівського самоврядування учениці 9-го і 10-го класів Гребенюк Юлія та Акімова Юлія.

Напередодні свята учні школи прибрали біля пам'ятника загиблим підпільникам, які віддали життя за визволення Знам'янки. А завтра на учнів школи чекає зустріч з працівниками краєзнавчого музею, які спогади про партизанські бої підкріпляють переглядом документальних фільмів.

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 505 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

Життя людини та мир на землі - немає нічого ціннішого за ці речі. На жаль, розуміння настає тоді, коли ми втрачаємо такі неминучі цінності.

Однією з місій педагога вбачаємо налаштування школярів на цінності добра, любові. Ми прагнемо прищепити нашим учням бажання жити з усіма в мирі і злагоді, берегти людське життя.

Саме тому в навчально-виховному комплексі вже три роки поспіль проводимо День Миру на знак солідарності із світовою спільнотою.

Цьогоріч свято набуло нового значення для великих і малих мешканців НВК.

Зранку в класах і коридорах закладу було гамірно. Школярі і вчителі, вбрані у вишиванки, з синьо-жовтими стрічками і бантами, червоними маками прикрашали приміщення сотнями білих паперових голубів.

Учнів молодшої школи запросили на урочистий захід, де звучали прекрасні слова й пісні про рідну землю, про те, що люди прагнуть миру і хочуть припинити кровопролиття у будь-якому куточку земної кулі.

Як завжди, до нашого свята приєднались батьки учнів та пересічні перехожі. Було приємно бачити щасливі дитячі очі і веселі посмішки.

Як вияв нашої любові до України, учні 6-А класу (класний керівник Т.Приходченко) створили живе серце з українським прапором на його тлі та фігуру голуба. Разом із нашим спільним бажанням жит ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 501 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

17 вересня Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 проводжала колишнього учня, випускника Сайка Романа на війну. Учні зі всією відповідальністю віднеслися до цієї події. Наші першачки виготовили паперових голубів і вручили їх своєму захиснику на удачу. Учні 4 класу намалювали малюнки та написали листи нашим солдатам, в яких дуже по-дорослому дякували за мужність, відвагу та можливість жити і навчатись завдяки їм.

Колектив освітян, завдяки зібраним коштам, придбав для Романа усе необхідне.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 449 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

Події Великої Вітчизняної війни не зітруться у пам'яті українського народу ніколи: запеклі бої на фронті, героїчна праця в тилу, боротьба на окупованій німецькими загарбниками українській землі.

Захопивши Україну, окупанти, перш за все, знищили її цілісність та ввели нацистський "новий порядок". В Україні виникає антинацистський Рух Опору.

22 вересня в Україні відзначається День Партизанської слави. До цієї події 20 вересня 2014 року у ЗШ №3 був проведений круглий стіл на тему "Стежками партизанської слави" за участю наукових співробітників Знам'янського міського краєзнавчого музею Моліса О.В. та Кулик Т.С., які цікаво розповіли про утворення та дію партизанських загонів на території Кіровоградщини, зокрема і Знам'янщини. Учні переглянули презентацію та відеозапис спогадів учасника партизанського руху.

У роботі круглого столу взяли участь учні 9-А класу (класний керівник Півторак Л.Д.), 9-Б класу (класний керівник Софонова В.В.), 9-В класу (класний керівник Кушкіна О.Є.), 9-Г класу (класний керівник Бізяєва Н.М.), 7-А класу (класний керівник Бевз Л.В.).

Подорож стежками партизанської слави не залишили байдужим жодного учня, викликало зацікавлення героїчним минулим українського народу, оскільки в ньому найбільше виявляється національний характер, його духовна краса.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 458 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

Вересень – особлива пора для школярів, адже літні канікули вже закінчились, і учні розпочали свій шлях до знань. Але часто ця дорога є вкрай небезпечною. Саме з метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму в Знам'янській ЗШ I-III ступенів №3 проходить місячник знань Правил дорожнього руху.

Так, 17 вересня 2014 року у 9-В класі, класний керівник Кушкіна Олена Євгеніївна, відбулася зустріч із оперуповноваженою сектору кримінальної міліції у справах дітей Довженко Іриною Олександрівною. Вона повторила з учнями правила безпечної поведінки на дорозі, проінформувала про випадки дорожнього травматизму, нагадала учням про обов'язки і права пішоходів та вимоги до велосипедистів. На завершення зустрічі з учнями було проведено гру-вікторину "Безпека на дорозі – це безпека життя!". Учні брали активну участь у вікторині та переконалися в тому, що дотримання Правил дорожнього руху є запорукоюбезпеки на дорозі.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 442 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz