П`ятниця, 29.03.2024, 03:29
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Вересень » 16 » Тиждень знань правил дорожнього руху "Руху правила єдині – поважати їх повинні" (відео)
10:09
Тиждень знань правил дорожнього руху "Руху правила єдині – поважати їх повинні" (відео)

В ДНЗ №2 "Теремок" з 8 по 12 вересня пройшов щорічний тиждень знань правил дорожнього руху "Руху правила єдині – поважати їх повинні".

Під час проведення даного тижня діти середніх та старших груп демонструють свої знання та вміння правил дорожнього руху. Задля цього сплановано та проведено різні заходи: дидактичні ігри "Світлофор", "Пішоходи і транспорт", "Дорожні знаки"; рухливі ігри "Водії та пішоходи"; сюжетно-рольову гру "Поїздка на автобусі"; заняття "Дорожні правила – корисно і цікаво", "Світлофор", "Країна Світлофорія"; художня праця "Країна дорожніх знаків"; відгадування загадок на перевірку знань по дорожній безпеці.

11 вересня в ДНЗ №2 "Теремок" пройшов конкурс малюнків "Я і дорога", в якому взяли участь вихованці нашого закладу та їх батьки. Також пройшов конкурс "Казковий Світлофор" між середніми та старшими групами на краще оформлення осередку дорожнього руху.

12 вересня в ДНЗ №2 "Теремок" для підведення підсумків роботи по тижню знань правил дорожнього руху відбулась розвага "Будь обережним на дорозі!". Діти середніх груп "Яблучко" та "Капітошка" продемонстрували свої знання дорожніх знаків у грі "Дорожні знаки – корисно і цікаво"; вміння переходити пішохідний перехід, звертаючи увагу на Світлофор; заспівали пісню про Світлофор; розказували вірші про правила безпечного переходу через дорогу. До них на розвагу завітали лісові герої Сова (вихователь Скорик Людмила Володимирівна), Вовк, Зебра (вихователь Сітанова Наталія Михайлівна), Світлофор (вихователь Полєха Олена Григорівна), Міліціонер (вихователь Татаріна Світлана Михайлівна), музичний керівник Єніна Юлія Вікторівна активно допомагала музичним супроводом.

Завдяки продуманості розваги вихователями та гарним знанням та вмінням правил дорожнього руху вихованців нашого закладу розвага пройшла на високому рівні. Відеоматеріал розваги "Будь обережним на дорозі!" направлено на конкурс в Кіровоград.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 1398 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 2.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz