Четвер, 25.04.2024, 09:24
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Вересень » 16

З 8 по 12 вересня у ДНЗ №7 "Козачок" пройшов тиждень правил дорожнього руху: "Руху правила єдині - поважати їх повинні!"

У кожній групі силами вихователів і за допомогою батьків організований куточок правил дорожнього руху.

Всі заходи щодо профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму проводилися в ігровій формі, у вигляді конкурсів, малюнків. Дітям демонструвалися мультиплікаційні фільми з правил поведінки на дорозі, проведені інтерактивні, дидактичні та рухливі ігри,екскурсії.

Для батьків були проведені консультації з безпеки дорожнього руху, виготовлені папки-пересувки, ширми.

Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 480 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.09.2014 | Комментарии (0)

В ДНЗ №2 "Теремок" з 8 по 12 вересня пройшов щорічний тиждень знань правил дорожнього руху "Руху правила єдині – поважати їх повинні".

Під час проведення даного тижня діти середніх та старших груп демонструють свої знання та вміння правил дорожнього руху. Задля цього сплановано та проведено різні заходи: дидактичні ігри "Світлофор", "Пішоходи і транспорт", "Дорожні знаки"; рухливі ігри "Водії та пішоходи"; сюжетно-рольову гру "Поїздка на автобусі"; заняття "Дорожні правила – корисно і цікаво", "Світлофор", "Країна Світлофорія"; художня праця "Країна дорожніх знаків"; відгадування загадок на перевірку знань по дорожній безпеці.

11 вересня в ДНЗ №2 "Теремок" пройшов конкурс малюнків "Я і дорога", в якому взяли участь вихованці нашого закладу та їх батьки. Також пройшов конкурс "Казковий Світлофор" між середніми та старшими групами на краще оформлення осередку дорожнього руху.

12 вересня в ДНЗ №2 "Теремок" для підведення підсумків роботи по тижню знань правил дорожнього руху відбулась розвага "Будь обережним на дорозі!". Діти середніх груп "Яблучко" та "Капітошка" продемонстрували свої знання дорожніх знаків у грі "Дорожні знаки – корисно і цікаво"; вміння переходи ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 1401 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.09.2014 | Комментарии (0)

В рамках місячника "Увага! Діти на дорозі!", з метою організації роботи з попередження дитячого дорожнього травматизму, поглиблення знань учнів про правила дорожнього руху та навчання підлітків безпечному поводженню на вулицях та дорогах міста, в Знам'янській загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів №3 була організована та проведена акція "Водій! Зупинись!"

Учні 11–Б класу підготували пам'ятки, котрі нагадали водіям про обов'язковість дотримання правил дорожнього руху та необхідність толерантного ставлення до пішоходів. Також було зазначено, що лише спільними зусиллями можна досягти позитивних результатів та зменшити кількість дитячого дорожнього травматизму, адже ЖИТТЯ ЛЮДИНИ – НАЙВИЩА ЦІННІСТЬ.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 517 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.09.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz