Четвер, 18.04.2024, 06:48
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Вересень » 10

Життя у кожної людини єдине і неповторне. І тому кожен повинен його берегти. Цієї мудрої і дуже важливої науки ми повинні вчитися постійно, щоб одержані знання стали стійким переконання і нормою життя. Правил у нашому довкіллі є чимало, їх треба знати та виконувати, бо ми живемо у суспільстві, отже, повинні дотримуватися норм і законів цього суспільства. А в числі найголовніших правил нашого життя є "Правила безпечної поведінки на вулицях і дорогах". Адже щодня доводиться виходити на вулицю по якій рухаються машини. Як тут обійтися без правил?

Головний закон дороги – це чітке виконання Правил дорожнього руху. Кожен з дітей любить бігати, плавати, стрибати, танцювати, займатися спортом, ганяти на велосипеді, кататися на роликах. І це зрозуміло, бо життя – це рух. Але, на жаль, часто трапляються в ДТП (дорожньо-транспортні пригоди) і ці пригоди зовсім не веселі, бо людина завдає школи своєму здоров'ю, може стати інвалідом і навіть загинути. Багато є випадків, коли на дорогах трапляються аварії з вини не водіїв транспорту, а саме пішоходів, які перебігають дорогу перед транспортом, переходять будь – де зупиняються на середині дороги, ігнорують правила і йдуть по проїжджій частині. І тоді гинуть не лише ті, хто порушив правила, а й зовсім невинні люди і водії які прагнуть відвести біду і роблять різкі маневри. Отже, щоб прожити свій вік без страшних пригод, потрібно вже змалку вивчати Правила дорожнього руху, досконало їх знати і завжди виконувати.

З метою ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 1044 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.09.2014 | Комментарии (0)

Підготовку до нового навчального року дошкільний заклад "Теремок" проводить відповідально та планово.

Педагоги поповнили методичну базу, готуючись працювати в новому 2014/2015н.р. по програмі виховання та навчання дітей від двох до семи років "Дитина". В групах повністю оновлено батьківські куточки, доповнено матеріалом та посібниками ігрові осередки в усіх групах закладу. Згідно програми "Дитина" поновлено дидактичний, ігровий матеріал. Вихователі старших груп з допомогою батьків придбали посібники для роботи з дітьми по підготовці їх до школи. Вихователі та помічники вихователів, з активною допомогою батьків наших вихованців, провели ремонт групових приміщень та майданчиків: косметичні ремонти в групах, роздягальнях, спальнях. Також було поміняно сантехніку (дитячі умивальники, унітази). В підготовку закладу до навчального року активно включились медсестри, кухарі, комірник, пралі, двірники, коридорні, завгосп та завідувач закладу. Своїми силами було проведено косметичний ремонт в спортивному та музичному залі. По коридорах повністю оновлені стенди для батьків та гостей нашого закладу. Враховуючи таку підготовку, слід відмітити, що дошкільний заклад готовий прийняти на навчальний 2014/2015 рік вихованців і забезпечити їм гідне навчання, розвиток та безпеку.

Перевірили підготовку дошкільного закладу до навчального 2014/2015 року в ДНЗ №2 "Теремок" мер м.Знам' ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 686 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.09.2014 | Комментарии (0)

Через складну ситуацію у державі, бойові дії на сході України початківці Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 помітно дорослішають. Учні 3-А класу вже знають, що таке бронетехніка, терористи, але головне, що вони знають що таке МИР. Саме це слово переважає у дитячих листах і малюнках для військовослужбовців.

Це те найменше, що можна зробити для них – передати теплі і зворушливі слова підтримки. Діти дякують за мужність, бажають здоров'я, висловлюють прохання зберегти мир і спокій в Україні, бо хочуть радіти сонцю, квітам, зростати здоровими і щасливими. Діти хочуть миру!

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 351 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.09.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz