Середа, 24.04.2024, 11:00
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Вересень » 09

Відповідно до плану роботи відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради 09 вересня 2014 року здійснено перевірку готовності дошкільних навчальних закладів до нового навчального року. В роботі моніторингової групи взяли участь міський голова І.Крижановський, начальник відділу освіти Н.Попова, помічник лікаря-епідеміолога А.Ткаченко, представники відділу освіти. В ході об'їзду з'ясовано, що у ДНЗ міста проведено поточні ремонти групових та ігрових кімнат, харчоблоків, туалетів, коридорів, роздягалень, музичних та спортивних залів; поточні ремонти спортивних та ігрових майданчиків.

Особливу увагу комісії акцентовано на виконання заходів щодо підготовки дошкільних навчальних закладів до опалювального сезону. Так, в усіх ДНЗ проведено поточні ремонти котелень та систем опалення, ревізія та поточний ремонт насосів, засувок, запірної арматури та обладнання, що використовується для тепло- та водо- забезпечення. З метою економії енергоресурсів, проведено утеплення горищ, вікон, дверей, ізоляція та фарбування трубопроводів.

У кожному ДНЗ здійснено ряд заходів по підготовці до нового навчального року, а саме:

  • у ДНЗ №2 "Теремок" - замінено сантехніку (умивальники, крани, водопровідні труби) в 4-х групах та замінено вхідні двері. Проведено гарячу проточну воду до харчоблоку. Розроблено ПКД на капітальний ремонт котельні та системи т ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 362 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 09.09.2014 | Комментарии (0)

"Хочеш бути впевненим у собі – буть грамотним", - так сказав давній мудрець. Саме під таким гаслом пройшов Міжнародний день грамотності у ЗШ І-ІІІ ступенів №3.

Школярам початкової школи були запропоновані словникові диктанти з метою перевірки орфографічних навичок.

"Шляхів до мовної досконалості безліч. Але всі вони починаються з любові до рідної мови, до майстерного бажання володіти нею і відчуття власної відповідальності за рідну мову", - саме так писали учні 5-11 класів в навчальному загальношкільному диктанті до Міжнародного Дня грамотності. Більшість учнів написали цей диктант добре.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 570 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 09.09.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz