Субота, 20.04.2024, 05:20
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Вересень » 04

1 вересня гостинно Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 відкрила двері 46 першокласникам. На свято Першого дзвоника зібралися учні, вчителі, батьки, гості. На святковій лінійці першокласників прийняли в шкільну родину, вручили медалі "Розумник", "Розумниця", кольорові кульки.

В заздалегідь підготовленні класи під звуки пісні "Чому вчать в школі", діти зайшли до класу.

Вчителі Садієр Н.В. (1-А) та Григор'єва О.В. (1-Б) з хлібом і сіллю зустріли маленьких школяриків.

Сьогодні свято радістю багате
Сьогодні Ви, шановні мами й тата,
Діток своїх веселих та завзятих
До школи вперше дружно привели.
Тож, як ведеться, хочу всіх вас привітати
Дарую хліб і сіль, всім на добро,
Щоб в класі тільки щастя в нас було.

В цікавій ігровій формі вчителі познайомилися з учнями, утворивши віночок дружби.

- Ми всі різні – маємо різний колір очей, волосся, різний зріст, голос. Але тепер у нас буде багато спільного. Нас об'єднала наша школа, наш клас, ми будемо разом 4 роки: 4 осені, 4 весни, 4 зими. За цей час ми навчимося читати, писати, рахувати, труднощі перемагати. Тема нашого першого уроку "Україна – єдина країна". Так, як Україна є ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 615 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

1 вересня 2014 року в Знам'янській ЗШ І –ІІІ ст. №7 відбулося свято Першого дзвінка.

Діти з нетерпінням його чекали, чекали зустрічі зі школою, своїми вчителями та однокласниками. Особливі очікування були в учнів 1 класу,які так довго мріяли про зустріч з першою вчителькою Коптельцевою Світланою Миколаївною. Разом з нею вони розпочнуть цікаву подорож до Країни Знань. На святі були присутні такі гості: міський голова, Крижановський Ігор Борисович та методист міського методичного кабінету Бондаренко Ірина Володимирівна. Вони привітали школярів зі святом та побажали гарних успіхів в новому навчальному році та мирного неба над головою.

Після святкової лінійки всі учні зайшли в свої затишні класи на перший урок "Україна - єдина країна", де вчителі в доступній формі говорили з дітьми про єдність держави, мужність та героїзм українського народу в ім’я свободи, незалежності, демократичного розвитку та процвітання. Вчитель історії Войченко М.В.. до уроку залучила і батьків класу, які поділились своїми думками щодо теми. Такі уроки допомагають сформувати активну життєву позицію школярів, розвивають почуття патріотизму, вчать любити свій рідний край, своє селище, виховують почуття поваги до захисників своєї держави, які мужньо стоять на її захисті, гордість за свій народ і Україну.

Хвилиною мовчання пом’янули тих героїв, які полягли за Батьківщину, захищають цілісність України.

Починаються будні осінні,
Знову клич ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 590 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

На світі багато чудових країн,
Мені наймиліша, найкраща країна,
На землях твоїх неозорих степів,
Живе працьовита і чесна родина,
Моя золота Україна!

В Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №6 новий навчальний рік розпочався Першим тематичним уроком "Україна – Єдина країна!". Вчителі початкових класів творчо із різноманітними формами, а саме уроки-подорожі, ігрові уроки, уроки-диспути змогли донести до дітей важливість ідеї соборності та єдності нашої держави. Учні 1-А класу запалили свічку Доброти, учні 2-А класу поєднали всі міста України квітами-символами нашої держави, а учні 4-Б класу створили колаж для поранених бійців, що захищають свободу нашої України. Цікаво пройшли уроки в середній ланці. Класні керівники створили атмосферу патріотизму, національної єдності та чудово провели різноманітні заходи. А найважливіші висновки та свої думки висловили учні 9-11 класів. Молоде покоління презентувало своє бачення подальшої долі нашої держави. Хвилиною мовчання вшанували всіх захисників усіх часів, героїв, що загинули за рідну землю. Ми пишаємося тим, що є українцями – синами та доньками великої європейської нації. Ми віримо у велике майбутнє нашої славної України у сім'ї вільних народів Європи.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 1074 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz