Четвер, 18.04.2024, 13:19
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Вересень » 02

01 вересня 2014 року в Знам'янській загальноосвітній школі ІІІІ ступенів №1 ім.Т.Г.Шевченка пройшов перший урок "Україна – єдина країна". Учні разом зі своїми педагогами вкотре продемонстрували свою любов до Батьківщини. Ми є українці! Ми хочемо лише миру!

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 486 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.09.2014 | Комментарии (0)

Традиційно новий навчальний рік відкриває урочистий День Знань. Цього святкового ранку на подвір'ї нашого дитячого садка зазвичай голосно звучить весела музика, лунає дзвінкий дитячий сміх і серця кожного – як малюків, так і дорослих, сповнюються приємним хвилюванням.

Щоб День Знань пройшов змістовно і цікаво, педагоги нашого дошкільного закладу "Теремок" розпочинають підготовку до нього заздалегідь. Вони перетворили перший навчальний день року у веселу розвагу, під час якої діти мали змогу поспілкуватися та поділитися один з одним враженнями про відпочинок влітку. Вихователі організували для дошкільників свято "Здрастуй, наш любий садок "Теремок"!" з конкурсами, іграми-естафетами. Ведучою на святі була вихователь Сітанова Н.М., також були запрошені клоуни Бім (вих. Скорик Л.В.) та Бом (вих. Полєха О.Г.), які веселили та розважили дітей, грали з ними в ігри, танцювали, співали. Активну допомогу та музичний супровід надала музичний керівник Кондратьєва С.М.

1 вересня в нашому закладі "Теремок" було традиційно організовано День відкритих дверей, під час якого родини вихованців були ознайомлені з діяльністю нашого дошкільного закладу, було проведено екскурсію дитячим садком.

Педагогічний колектив ДНЗ №2 "Теремок" докладає максимум зусиль для того, щоб перший день навчального року залишив приємні спогади у серц ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 561 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.09.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz