Субота, 20.04.2024, 12:32
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Вересень » 01

29 серпня 2014 року о 10.00 на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбулося пленарне засідання серпневої конференції, суміщене із засіданням підсумкової колегії відділу освіти. Підсумками своєї роботи з великим задоволенням ділилася бібілотекар школи Свірбій Світлана Анатоліївна. Приймали участь в конференції й інші вчителі школи, підтримуючи усіх виступаючих.

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 430 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

День знань — день початку навчального року в Україні. Для всіх учнів це - Свято Першого дзвоника.

Особливим цей день є для першокласників. Вони вперше переступили поріг загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4. На урочистій лінійці наймолодшим учням надали можливість звернутись до присутніх з привітаннями. Одинадцятикласники вручили учням 1 класів "Медалі першокласника" та яскраві кульки.

Всі присутні отримали можливість порадіти успіхам відмінників, переможців предметних олімпіад та конкурсів. А їх цього року виявилось багато.

Завершилось свято традиційним першим дзвоником, який покликав учнів на перший урок "Україна - єдина країна".

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 433 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

1 вересня – ніжна, лагідна, турботлива пісня батьківських сердець. Діти переступають поріг дитинства, зазирають у юність, торкаються зі зрілістю.

Першовересень завітав і на подвір'я Знам'янської загальноосвітньої школи I-III ступенів імені Т.Г.Шевченка. Сьогодні дійсно свято – свято зустрічі зі школою, своїми вчителями та однокласниками. Але є учні, для яких цей день не просто свято, а свято величне. Звичайно, ми маємо на увазі тих, хто переступає поріг нашої школи вперше, хто вперше в цей вересневий день іде до свого найпершого класу – це наші першокласники.

Нехай цей рік буде щасливим для кожного з нас. Пам'ятайте, що знання – це скарб, а вміння вчитися ключ до нього!

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 489 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

Перше Вересня в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №6 розпочалося гучним загальним святом. В День Знань шкільне товариство радо вітало найменших школярів – першокласників. Цього року до першого класу зараховано 46 чудових малюків. Школа та шкільне подвір'я із самого ранку замайоріли барвами кольорів нашої України.

Перший день вересня – це урочистий час, коли знову відкриваються двері в надзвичайну Країну Знань, радісно лунає гомін школярів, а серця батьків б'ються схвильовано та щасливо за можливість своїх дітей в мирі та єдності отримати нові знання.

На шкільне свято до нас завітали гості. Це секретар міської ради Адамович Н.А., селищний голова Філіпенко С.І., методист міського відділу освіти Шемчук Н.М. У своїх щирих побажаннях вони зазначили, що новий навчальний рік має свої особливості, але найважливіше, що він розпочався. Побажали всім миру та нових успіхів в навчанні.

Першокласники на святі почули привітання і від одинадцятого класу. Крім гарних слів вони подарували жовто-блакитних янголяток, бешкетних і завзятих дітей Сонці і Весни та пакунок шкільних приладь для уроків праці та малювання. Дітлахи отримали й символічний чарівний ключ до знань, щоб він приніс успіх у навчанні.

Емоційним та урочистим фіналом свята став срібний голос веселого, галасливого, щасливого Пер ... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 539 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

Шановні учні, вчителі, батьки!

Вітаю усіх із чудовим святом — Днем Знань!

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням— до своєї другої домівки — до школи.

Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, зустріти добрих і надійних друзів та хороших і мудрих наставників. Ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Хай мир і злагода, невичерпна енергія, доброта і мудрість додають усім сил, оптимізму, нових здобутків у найвідповідальнішій нашій місії перед Україною!

Бажаю гарного настрою, добра та здоров’я, щастя, поваги, шани від людей і держави, любові та довіри вихованців, творчого натхнення та здійснення мрій!

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе мир у кожну школу, кожну родину!

З повагою,
начальник відділу освіти
Н.Попова

Категория: Міськво | Просмотров: 641 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz