П`ятниця, 19.04.2024, 21:47
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Липень » 18

Літні канікули в самому розпалі, проте в школах як і раніше гамірно: тривають ремонтні роботи. В закладах освіти триває підготовка закладів до нового навчального року. Адже перше вересня має зустріти учнів красивими і затишними класами, оновленими спортзалами, бібліотеками, їдальнями. Часу залишилося не так багато, а тому потрібно поспішати.

Підготовка навчальних закладів до нового навчального року та зимового періоду знаходиться на особливому контролі міської влади. Відділом освіти виконавчого комітету міської ради проводиться планомірна робота з даного питання. На особливому контролі – підготовка газових міні-котелень до роботи в осінньо-зимовий період.

Так, 18 липня начальником відділу освіти Н.Поповою та інженером з експлуатації газових котелень відділу освіти М.Іваськів здійснено огляд підготовчих робіт у котельнях навчальних закладів, під час якої перевірено виконання графіків планових ремонтів та робіт по підготовці до опалювального сезону 2014/2015 років, скоординовано заходи щодо попередження пошкоджень устаткування, технологічних схем і споруд в умовах низьких температур зовнішнього повітря. Найбільшу увагу було приділено питанню раціонального використання енергоносіїв. Адже, враховуючи ситуацію в країні, в умовах зростання цін на енергоносії, особливу увагу керівників навчальних закладів було звернуто на ефективне використання природного газу, електричної і теплової енергії, впроваджування енергоефективних захо ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 446 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz