Вівторок, 23.04.2024, 17:29
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Липень » 01

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято маленьких громадян нашої країни. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.

2 червня 2014 у Знам'янському будинку культури до Міжнародного дня захисту дітей відбувся День спільних дій "Де веселка палає, сміх дитячий лунає". На свято завітали працівники будинку культури, вчителі та вихователі ДНЗ №5 "Калинонька", які прийняли активну участь, гарно вжилися в ролі (Курятенко С.В. роль Б.Яги).Свято розпочалося спільним проектом інтелектуальної еліти "інтелект-караваном", Під час заходу була проведена дитяча шоу-програма, де діти мали змогу взяти участь у різноманітних конкурсах, отримавши за це невеличкі сувеніри. Для дітей також було проведено концерт за участю різноманітних казкових героїв.

Спільна програма пройшла у святковому настрої, де діти мали змогу не тільки послухати казку, взяти участь в конкурсних програмах, а також показати на сцені свої таланти - співу, танців та гумору, твлрчості та креативності. Святкування цього чудового свята мало продовження безпосередньо і в самому садочку де для малят було заздалегідь підготовлено танцювально-розважальку програму зі смачними призами.

Літо! Найкращий час для оздоровлення дітей. Ми в наш ... Читати далі »

Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 577 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.07.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz