Четвер, 25.04.2024, 02:32
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 19

У вівторок 17 червня у пришкільному таборі відпочинку "Веселка" на базі Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №4 було проведено найулюбленішу гру "У пошуках солодкого дерева". Діти із захопленням шукали "солодкий скарб" за картою, виконували завдання на ігрових "станціях" та проявили свою кмітливість, спостережливість, уміння орієнтуватися на місцевості. Нагородою за це для всіх учасників став солодкий приз.

У середу 18 червня наш табір відвідали гості - працівники бібліотеки, які підготували цікаву інформацію для дітей про український оберіг - віночок. Потім було проведено майстер-клас по плетінню вінків із польових квітів, різнотрав'я, колосків тощо. Всі із захватом прийняли пропозицію гостей. Найкраще це виходило у дівчаток, але хлопчики теж намагалися навчитися такому простому і водночас філігранному мистецтву.

А який же відпочинок без конкурсу краси? У нашому таборі відпочиває багато дівчаток. Всі вони мали можливість взяти участь у конкурсі "Красуня табору". Виявили таке бажання 9 дівчаток. Вони змагалися у різних конкурсах, проявили і свою красу, і ерудицію, і таланти. Переможницями стали усі учасниці, але глядачам найбільш сподобалися Криниця Поліна та Шевченко Ксенія. Вітаємо дівчаток із почесним званням "Красуня табору" та "Міс глядацьких симпатій"! Усім учасникам бажаємо гарного відпочинку і залишатися завжди такими ж гарними, веселими і впевненим ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 555 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.06.2014 | Комментарии (0)

19 червня в таборі – День туриста. Відпочиваючі разом з вихователями пройшлися туристичними стежками по місцевому парку відпочинку ім.Т.Г.Шевченка.

Після обіду діти готувалися до закриття пришкільного табору відпочинку "Сонечко" з денним перебуванням дітей, повторювали бечівки та табірну пісню.

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 427 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.06.2014 | Комментарии (0)

Ось уже добігає до завершення відпочинок у пришкільному таборі "Веселка". Але розважальна програма залишається насиченою і в останні дні, адже багато потрібно встигнути зробити справ.

16 червня, у пронеділок, у таборі було проведено Олімпійський день. Діти змагалися, демонстрували свою фізичну підготовку, брали участь у командних змаганнях. Також учні дізналися багато цікавого про Олімпійські ігри, про Міжнародний Олімпійський день, який святкується 23 червня. І глядачі, і учасники отримали заряд енергії та безліч позитивних вражень.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 413 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.06.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz