П`ятниця, 29.03.2024, 10:11
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Червень » 14 » Щодня цікаві справи...
08:13
Щодня цікаві справи...

День Моди в таборі

Щодня в шкільному таборі відбуваються цікаві заходи. Так, 4 червня був оголошений Днем Моди. Дітлахи мали можливість відчути себе справжніми модельєрами, перукарями та веселими гримерами. Творчості та натхненню не було меж. Цього дня в таборі були прекрасні казкові принци та принцеси, справжні леді, вишукані джентльмени та різні фантастичні істоти. Крім того, в таборі відбувся конкурс малюнку на улюблену тематику. А завершився день конкурсною програмою "Міс і Містер Табору".

В таборі відбулося спортивне свято

Девіз цього дня – "Хто здоровий, той сміється, все йому в житті вдається, він долає всі вершини, це ж чудово для дитини!" Багато спортивних заходів було проведено 5-6 червня. Це дні присвячені фізичній культурі та екологічному здоров'ю. Вихованці побували на галявині цікавого, дізналися про 100 чудес України, провели аукціон знань "Бувайте здорові" та "Веселі змагання "В здоровому тілі – здоровий дух"". Активні учасники всіх заходів та переможці змагань отримали Почесні грамоти та призи.

День друзів

В таборі цього року 10 червня було проведено День Друзів. І хоча Всесвітній День Друзів відбувся напередодні, заходів було чимало. Особливо сподобалось вихованцям Свято мильних бульбашок, яке об'єднало всіх дітей табору та надало гарного настрою на весь день. Були й пізнавальні моменти. А бій ораторів, коли потрібно було переконати присутніх, що дружба це велике почуття (діти розповідали притчі про дружбу) викликав бурю захоплення. В цей день в таборі панували дружба, толерантність, приязність та любов.

День спорту та туризму

День спорту та туризму, після вихідних, очікували з нетерпінням. Саме цього дня відбувалися захоплюючи та корисні для здоров'я дітей заходи. Зазвичай щодня проводиться ранкова зарядка. Але в цей день вона була особливою, насиченою іграми та веселими розвагами. Для дітлахів було проведено змагання з футболу, піонерболу, гімнастичних видів, настільного тенісу. Особливо всіх захопила екологічна гра "Пошук скарбів". Втомлені, але задоволені результатами Дня, хлопці та дівчата щиро ділилися своїми враженнями не лише один з одним, а й вдома з батьками.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 455 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz