Четвер, 25.04.2024, 10:58
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 14

11 червня 2014 року відділом освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради спільно з працівниками підрозділів УДСНС України в м.Знам'янка проведено семінар для директорів, заступників директорів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, завідувачів та методистів дошкільних навчальних закладів міста.

В ході проведення семінару були розглянуті питання про дії населення у разі виникнення надзвичайної ситуації військового або суспільно-політичного характеру та додатково опрацьовано ряд важливих нормативних документів стосовно організації та проведення відповідної роботи з цивільного захисту у закладах освіти, в тому числі рішення виконавчого комітету Знам'янської міської ради від 14 лютого 2014 року №46 "Про організацію проведення евакуаційних заходів на території міста в разі загрози виникнення або виникнення надзвичайної ситуації".

Підведення підсумків завершено практичною роботою відпрацювання порядку забезпечення евакуаційних заходів на підконтрольних об'єктах. Керівники закладів освіти познайомилися з новою технікою підрозділів УДСНС та її можливостями. Зараз Знам'янським підро ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 472 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.06.2014 | Комментарии (0)

День Талановитих

12 червня в таборі «Веселка» Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. № 6 пройшов День Талановитих. Це свято інтелектуалів, всезнайок, допитливих та просто творчих, активних, веселих особистостей.

Протягом всього дня вихованці мали змогу показати власну дотепність, інтелект та інші найкращі риси. Всі заходи доповнювалися музичним супроводом, а діти спробували себе у мистецтві. Вони співали, танцювали, показували жартівливі сценки та розважалися.

День Талановитих виявив дуже великі можливості всіх дітлахів табору, які не просто розважилися, а й відкрили в собі нові таланти, що стануть їм в пригоді протягом життя.

День Казки

Чарівний світ Казки панує сьогодні, 13 червня, в таборі відпочинку «Веселка» при ЗШ № 6. Кожен загін отримав цікаве завдання: презентувати улюблену казку. Впродовж дня разом з вихователями та вожатими діти ретельно підбирали костюми для казкових героїв, вчили ролі, проводили репетиції.

... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 696 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.06.2014 | Комментарии (0)

11 червня в таборі "Веселка" на базі Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів №4 було організовано веселе спортивне свято "День здоров'я", в якому приймали участь діти трьох загонів.

Для кожного загону інструктор фізичної культури М.Міщенко розробив естафети та рухливі ігри різної складності.

Свято пройшло цікаво, на високому емоційному рівні. Учасники та глядачі були дуже задоволені.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 402 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.06.2014 | Комментарии (0)

У відповідності до вимог програми з предмета "Захист Вітчизни" з 02 по 05 червня 2014 року учні 10 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Карлаш А., Колесніченко М.,  Міхаленко В., Норов Є. взяли участь у навчально-польових заняттях шкіл міста.

Загальновійськова вогнева та фізична підготовка проводилась на базі Знам'янського МСТК ТСО України. Тактична підготовка була проведена у лісі в районі ставища "Копанка".

Учні нашої школи показали добру підготовку з вогневої, фізичної, стройової підготовки, за що були нагороджені грамотами МСТК ТСОУ.

Навчально-польові заняття пройшли на високому рівні з високою відповідальністю з боку учнів та їх керівників в опануванні військової справи.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 476 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.06.2014 | Комментарии (0)

12 червня у таборі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. Т.Г.Шевченка – BOY GIRL ШОУ. Шоу – це свято, гра. Але гра має свої правила.

Спочатку учасники потрапили в кам'яний вік, де "збирали" та "метали" списи, ходили на полювання на мамонта (імітували). На зміну кам'яному віку прийшли ХІХ, ХХ століття. Учасники демонстрували вміння "триматись у сідлі", робити сучасні зачіски.

Перемогла дружба.

Після смачного обіду – інсценізація сучасної казки.

У таборі сумувати ніколи!

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 395 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.06.2014 | Комментарии (0)

В Івано-Франківській області відбулися змагання Кубку України зі спортивного велосипедного туризму.

До збірної команди Кіровоградської обласної федерації спортивного туризму увійшли освітяни – вчителі та керівники туристських гуртків Валерій Корчагін (тренер та учасник команди) і Сергій Бондаренко із м. Знам'янки, Олександр Александров (капітан команди) і Аркадій Ліщенко із Добровеличківки та студент факультету фізвиховання Кіровоградського педагогічного університету Дмитро Заєць.

Посівши в минулому році ІІІ місце на аналогічних змаганнях у Криму, команда була налаштована на більш високі досягнення. Все вирішила складна дистанція "Велоралі", де кіровоградці посіли І місце. Це і дало у підсумку загальнокомандну перемогу у Кубку України. В особистому заліку Валерій Корчагін виборов ІІІ місце.

Тепер наша команда буде захищати честь України на міжнародних змаганнях зі спортивного велосипедного туризму.

Категория: Міськво | Просмотров: 452 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.06.2014 | Комментарии (0)

День Моди в таборі

Щодня в шкільному таборі відбуваються цікаві заходи. Так, 4 червня був оголошений Днем Моди. Дітлахи мали можливість відчути себе справжніми модельєрами, перукарями та веселими гримерами. Творчості та натхненню не було меж. Цього дня в таборі були прекрасні казкові принци та принцеси, справжні леді, вишукані джентльмени та різні фантастичні істоти. Крім того, в таборі відбувся конкурс малюнку на улюблену тематику. А завершився день конкурсною програмою "Міс і Містер Табору".

В таборі відбулося спортивне свято

Девіз цього дня – "Хто здоровий, той сміється, все йому в житті вдається, він долає всі вершини, це ж чудово для дитини!" Багато спортивних заходів було проведено 5-6 червня. Це дні присвячені фізичній культурі та екологічному здоров'ю. Вихованці побували на галявині цікавого, дізналися про 100 чудес України, провели аукціон знань "Бувайте здорові" та "Веселі змагання "В здоровому тілі – здоровий дух"". Активні учасники всіх заходів та переможці змагань отримали Почесні грамоти та призи.

День друзів

В таборі цього року 10 червня було проведено День Друзів. І хоча Всесвітній День Друзів відбувся напередодні, заходів було чимало. Особливо сподобалось вихованцям Свято мильних бульбашок, яке об'єднало всіх ... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 457 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.06.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz