Субота, 20.04.2024, 01:32
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Червень » 6 » Садочок, прощавай! Школо, здраствуй!
11:47
Садочок, прощавай! Школо, здраствуй!

Випуск у дитячому садку... Свято, на якому було можна побачити радісні усмішки, і щирі сльози. У день випуску можна влаштувати чудовий бал, подорож у казку чи незвичайний концерт – презентацію усіх талантів випускників дошкільного навчального закладу. Тут фантазії організаторів немає меж. Умова єдина – свято має бути радісним і таким, щоб назавжди закарбувалось в пам'яті його учасників.

В ДНЗ №2 "Теремок" у 2014 році випускалось 3 старші групи: 27 травня – гр. "Гномики" (вих. Шаповал Н.В., Коханевич А.О., муз. керівник Єніна Ю.В., хореограф Стукаленко М.); 28 травня – гр. "Калинка" (вих. Ткаченко Т.В., Жук О.В., муз. керівник Єніна Ю.В., хореограф Стукаленко М.); 29 травня – гр. "Бджілка" (вих. Пастухова Л.А., вчитель – логопед Бондаренко В.І., муз. керівник Кондратьєва С.М.). В загальній кількості наш садочок "Теремок" у 2014 році випустив 65 дітей.

Свято випуску – це найбільш очікувана, найзворушливіша, найвеселіша й водночас найсумніша подія в дитячому садочку. Всі чекають його з нетерпінням і готуються до нього заздалегідь. У цьому святі беруть участь педагоги, батьки і, звичайно, - випускники.

Скільки клопоту і турбот пов'язано з підготовкою до нього: виготовлення атрибутів, декорації, костюми, святково прикрашена зала! Святковий настрій створювали не лише гарний зал, а й ошатні костюми, нарядні сукні, фантастичні зачіски. Детально підготувавшись розпочались випускні свята. Сценарії були розроблені так, щоб кожна дитина була помічена і запам'яталась своєю неповторністю. Свята у гр. "Гномики", "Калинка" були насичені музичними номерами, оскільки діти відвідували танцювальний гурток, який функціонує в ДНЗ №2, керівником є Стукаленко М. Проте вийшли не просто номера а танцювальна феєрія. Діти з гр. "Бджілка" взагалі відправились на потязі "Дитсадочок прощавай, школа здраствуй". Проїзджаючи зупинки "Історична", "Батьківська", "Прощальна" та ін. діти танцювали, співали, грали, показуючи свої уміння, знання, таланти.

В ролі ведучих на святах були вих. Шаповал Н.В., Коханевич А.О., Ткаченко Т.В., Пастухова Л.А., Коломієць Ю.В. Вони, прощаючись зі своїми вихованцями, часто хвилювались більше ніж очікували. Також були на святах вихователі, які виконували ролі: Королева знань – Жук О.В., Розсіяний – Татаріна С.М., Контролер – Корнієнко М.Г., які своєю творчою харизмою прикрасили свята.

На свято до випускників приходили молодші дошкільнята, щоб порадіти за них, дати їм свої настанови, а також розважили їх піснями, танцями, а в дарунок отримали іграшки від випускників, які уже вважають себе школярами.

Всі випускні свята знімали на відео, фотографували запрошені гості. Адже кожен випускник запросив на свято батьків, а дехто й дідуся, бабусю, братика, сестричку. Тому наш зал намагався вмістити всіх, щоб кожен міг побачити і порадіти за свою дитину. Вкінці свята батьки зі сльозами на очах вітали своїх діток, раділи за них. Слово було надано і першим вихователям дітей, а також завідувачу ДНЗ №2 "Теремок" Мазур О.В. Вона висловила надію, що наші випускники будуть гідно представляти "Теремок" у школі, завдяки отриманим знанням, умінням в садочку, будуть навчатись на "12". Вручила випускникам перші у їхньому житті дипломи закінчення дошкільного навчального закладу №2 "Теремок".

На сходах при вході в садок "Теремок" у наших випускників відбулась остання фотосесія в садочку. На удачу діти випустили кольорові кульки в небо, радіючи, що тепер вони не дошкільнята, а справжні школярі.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 681 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz