П`ятниця, 29.03.2024, 10:55
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 06

23 травня 2014 року в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" було підготовлено та проведено методичне об'єднання завідувачів та методистів міста.

Під час проведення методоб'єднання в ДНЗ №3 "Івушка" була присутня методист з дошкільного виховання міського відділу освіти Скляровська Лариса Дмитрівна. Також були присутні всі завідувачі та методисти дошкільних закладів.

Завідувачем дошкільного навчального закладу №3 "Івушка" Кречетовою Мариною Вікторівною було представлено відео презентацію методичного аспекту на тему: "Підвищення ефективності роботи дошкільного навчального закладу".

Також було представлено працівниками закладу Аукціон педагогічних ідей на тему "Базовий компонент дошкільної освіти – вимога сьогодення", який підготувала і провела вихователь-методист ДНЗ №3 Олексієнко Н.В.

Перед собою вона ставила мету: Виявити рівень професійної підготовленості педагогів на знання ними редакції Базового компонента. Продовжувати формувати професійну компетентність вихователів, вміння аргументовано відстоювати свою точку зору. Розвивати вміння аналізувати власну діяльність відповідно до вимог Державного стандарту. Сприяти розвитку педагогічної творчості, майстерності та винахідливості.

Під час даного Аукціону було представлено 6 лотів к ... Читати далі »

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 491 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.06.2014 | Комментарии (0)

02 червня 2014 року в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" було проведено свято Дитинства.

В даному заході участь приймали вихованці всіх груп. Вони приймали активну участь в різноманітних естафетах, конкурсах, рухливих та танцювальних іграх, співали пісні, розповідали вірші та ін.. В гості до дітей на свято Дитинства приходили різноманітні казкові герої, наприклад такі, як Білосніжка, Баба Яга, ведмідь та ін.

Від свята діти отримали велике задоволення та солодощі.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 387 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.06.2014 | Комментарии (0)

29 травня 2014 року в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" відбувся випускний бал для старшої групи №5 "Золота рибка" (вихователі Ромащенко І.А., Нужна О.В.) та старшої логопедичної групи №6 "Пізнайко" (вихователі Оленіна В.М., Шанта А.Г.).

Для випускників було підготовлено святковий концерт, різноманітні сюрпризні моменти з казковими героями, ігри, святковий обід та багато іншого.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 727 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.06.2014 | Комментарии (0)

"Дитинство – це ранок життя людини, а ранок має бути щасливим", - зазначала талановитий педагог і вчений зі світовим ім'ям – Софія Русова. Щастя малюків, сонячні усмішки на їхніх обличчях цілковито в наших руках – у руках педагогів і батьків. Ми, дорослі, відповідальні за щасливе майбутнє дітей, за здійснення їхніх мрій і сподівань. Щорічне свято – Міжнародний день захисту дітей – покликане вкотре нагадати нам про це.

Традиційно відзначаємо в нашому дошкільному закладі "Теремок" свято до дня захисту дітей, заздалегідь ретельно готуючись до нього. Свято відбулось на свіжому повітрі, на якому були присутні діти різного дошкільного віку (ІІ молодші, середні, старші групи). Розпочалось дійство на спортивному майданчику розповіданням віршів, танцем. Потім ведучі запросили дітей відправитись у кругосвітнє плавання по океану розваг, а їх у нашому садочку "Теремок" багато: океан Театральний, а на ньому безліч островів: острів "Чарівних речей", "Любителів книги", "Юних майстрів", "Справжніх талантів", "Казкових художників". Діти розходяться на цікаві острівці розваг, де проводились майстер-класи, загадки, змагання, конкурси, вікторини.

Діти могли гарно відпочити, багато чому навчитися, побачити цілий океан цікавого і захоплюючого, тобто займатись різними видами діяльності: гратись, бігати, веселитис ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 771 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.06.2014 | Комментарии (0)

Випуск у дитячому садку... Свято, на якому було можна побачити радісні усмішки, і щирі сльози. У день випуску можна влаштувати чудовий бал, подорож у казку чи незвичайний концерт – презентацію усіх талантів випускників дошкільного навчального закладу. Тут фантазії організаторів немає меж. Умова єдина – свято має бути радісним і таким, щоб назавжди закарбувалось в пам'яті його учасників.

В ДНЗ №2 "Теремок" у 2014 році випускалось 3 старші групи: 27 травня – гр. "Гномики" (вих. Шаповал Н.В., Коханевич А.О., муз. керівник Єніна Ю.В., хореограф Стукаленко М.); 28 травня – гр. "Калинка" (вих. Ткаченко Т.В., Жук О.В., муз. керівник Єніна Ю.В., хореограф Стукаленко М.); 29 травня – гр. "Бджілка" (вих. Пастухова Л.А., вчитель – логопед Бондаренко В.І., муз. керівник Кондратьєва С.М.). В загальній кількості наш садочок "Теремок" у 2014 році випустив 65 дітей.

Свято випуску – це найбільш очікувана, найзворушливіша, найвеселіша й водночас найсумніша подія в дитячому садочку. Всі чекають його з нетерпінням і готуються до нього заздалегідь. У цьому святі беруть участь педагоги, батьки і, звичайно, - випускники.

Скільки клопоту і турбот пов'язано з підготовкою до нього: виготовлення атрибутів, декорації, костюми, святково прикрашена зала! Святковий настрій створювали не лише гарний ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 679 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.06.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz