Вівторок, 23.04.2024, 22:45
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 02

29-30 травня 2014р. в ДНЗ №5 "Калинонька" пройшли випускні вечори наших вихованців.

Це святкові, радісні дні в той же час і сумні дні, адже наші вихованці попрощалися зі своїм дитинством назавжди і вирушили в більш доросле життя. Кожен з присутніх батьків, вихователів в серці і радів у сумував, на очах бриніли сльози, а руки тремтіли від хвилювань. Так, ніби одна мить промайнуло декілька років, і ось, вони, вже й не діти але й ще не дорослі, переступають поріг у світле майбутннє і назавжди йдуть з дитячого садка, та кожен педагог впевнений що вклав в кожну дитину все найкраще і світле, вибудував той розумовий і життєвий "фундамент", такий необхідний для життя.

Ми щиро вітаємо нашу малечу з таким світлим святом і бажаємо кожному з них успіхів, творчості, креативності, впевненості і добра.

Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 425 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.06.2014 | Комментарии (0)

З 12 по 16 травня 2014р. в ДНЗ №5 "Калинонька" були проведені комплексні підсумкові заняття. Вихователями були продемонстровані добре підготовлені заняття з математики, грамоти, ІЗО, мовленнєвого спілкування, ознайомлення з навколишнім середовищем, художньої літератури та рідної природи, продемонстровано педагогічну майстерність, володіння дитячим колективом, творчий підхід, готовність, знання дітей в різних видах діяльності.

Слід відмітити заняття таких педагогів: Калашнікової Т.С. (фізична культура); Савкіної Н.М. (Математика); Мухіної Ю.О. (ІЗО).

Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 696 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.06.2014 | Комментарии (0)

І знову Центр дитячої та юнацької творчості запросив до себе на свято всіх дітей міста. Свято відкрив міський голова Крижановський Ігор Борисович, який привітав дітей з закінченням навчальних буднів та побажав гарного, змістовного відпочинку протягом літа. На святі були присутні представники міськвиконкому, начальник відділу освіти Попова Наталія Олександрівна та головний спеціаліст відділу освіти Мурга Володимир Миколайович.

Цей святковий день розпочався цікавою ігровою програмою для найменших жителів міста. На яку завітала казкова героїня Баба Яга (культорганізатор ЦДЮТ О.Фрайнд) та запропонувала веселу мандрівку на казковому потязі до літа. Мандруючи з казковою героїнею діти змагалися в спритності, приймали участь в естафетах, танцювали та просто розважались.

Після ігрової програми був конкурс малюнку на асфальті "Хай сонцю і квітам всміхаються діти!" і вже за декілька хвилин територія біля ЦДЮТ замайоріла різнобарв’ям дитячих творінь. Навіть батьки не залишились байдужими і поринули у світ дитинства, допомагаючи своїм дітям у створенні "шедеврів".

Приємним сюрпризом для всіх учасників ігрової програми та конкурсу став солодкий подарунок від Спілки підприємців міста.

Діти старшого шкільного віку, батьки та гості свята мали змогу переглянути виставку дитячих робіт гуртківців ЦДЮТ. У виставці прийняли участь усі гуртки декоративно-ужиткового та технічного відділу з найкращими роботами.

Яскравою окрасою свята став гала-концерт вихованців ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 531 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.06.2014 | Комментарии (0)

З метою якісного виконання програми з предмету "Захист Вітчизни", у відповідності до діючої програми курсу, 2 червня 2014 року місті Знам'янка на базі ТСОУ розпочалися військові навчально-польові збори для учнів 10 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Збори відкрила начальних відділу освіти Н.Попова, яка наголосила на важливості військово-патріотичного виховання, побажала учасникам мужності, витримки та військової доблесті. Перед допризовниками виступили військовий комісар об'єднаного Знам'янсько-Олександрівського військового комісаріату підполковник Збройних сил України А.Чижма та директор ТСО Україна В.Колебіденко, які розповіли про завдання збройних сил України на сучасному етапі, підкреслили важливість на необхідність перегляду та вдосконалення всього комплексу військово-патріотичного виховання населення та учнів.

Заняття проходять відповідно до розробленого плану та включають в себе основні елементи військової підготовки, а саме: вогневу підготовку, стройову підготовку, тактичну підготовку. На базі стрілецького тиру ТСО Україна відбудуться стрільби, метання гранат та інші вправи у відповідності до програми курсу "Захист Вітчизни".

До проведення практичних занять та відпрацювання нормативів залучено вимогливих і авторитетних інспекторів - воїнів-інтернаціоналістів, які проходили військову службу в гарячих точках планети, мають досвід бойових ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 450 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.06.2014 | Комментарии (0)

Цей день у травні справді особливий,
Весна усіх вітає залюбки,
І учні всі сумні, але щасливі...

Ось і добіг кінця навчальний рік. 30 травня 2014 року у ЗШ І-ІІІ ст. №3 відбулися урочисті лінійки і для малечі (учнів 1- 4 класів), і для середньої і старшої школи (учнів 5-11 класів).

Останній дзвоник! Це чудова традиція, тепле родинне свято, яке не можливо нічим замінити. Цього річ багато дітей, учителів, батьків прийшло у вишиванках, засвідчивши свої патріотичні почуття єдності з усієї Україною у цей нелегкий час.

Святкові урочистості відкрили заступники директора з навчально-виховної роботи Максименко Раїса Анатоліївна та Грузин Валентина Володимирівна. З проникливими словами привітань до школярів звернувся міський голова Крижанівський Ігор Борисович та начальник міського відділу освіти Попова Наталія Олександрівна.

"Вчитель! Величне і прекрасне слово!
Від нього все нас віті! Навіть світ...
Він крізь роки несе не випадково
Знання і досвід, як найкращий заповіт."

Такі щирі слова були адресовані педагогам, котрі навчали, виховували, забезпечували високий рівень навчальних досягнень учнів.

Гордість школи стали 46 вихованців, нагороджені Похвальними листами за високі успіхи в навчанні. Слід зазначити і те, що 476 учнів стали призерами ... Читати далі »

Категория: НВК №3 | Просмотров: 512 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.06.2014 | Комментарии (0)

Відповідно до календаря спорт-масової роботи школи на 2013/2014 н.р. 29 травня в школі проведені змагання присвячені закінченню навчального року.

Учні змагалися в бігу, метанні, стрибках, орієнтуванні на місцевості та готували смачні обіди. Кожен клас готував цікаві речівки, пісні, емблеми.

Кращими спортсменами стали: Кожевніков Д. (5-А), Колос О. (5-Б), Клименко Р. (6-А), Баланенко А. (6-Б), Самброс О. (7), Апанаевич Б. (8), Таран Д (9).

В груповому заліку перемогли учні 6-Б класу (класний керівник Петренко Т.О.).

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 451 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.06.2014 | Комментарии (0)

30 травня в школі урочисто пройшло свято Останнього дзвоника. Для багатьох учнів Дзвоник весело сповістив про довгоочікуваний відпочинок, наповнений сонцем, літом. Учням 9 класу він сповістив про початок державної підсумкової атестації. Для випускників 11 класу Дзвоник пролунав востаннє у стінах школи.

Привітала учнів і підвела підсумки навчального року директор школи Солонько Н.В. В цьому році учні школи вибороли:

  • 27 нагород у міському етапі різних рівнів Всеукраїнських олімпіад з навчальних дисциплін;
  • 12 дипломів у ІІ (міському) етапі XIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика;
  • 11 місць у ІІ (міському) етапі IV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді з української мови імені Тараса Шевченка;
  • 6 перемог ІІ (міському) етапі ХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості;
  • 1 диплом у відбірному етапі огляду-конкурсу на краще знання положень Конституції України серед учнів 11 класів ЗШ м.Знам'янки;
  • 8 дипломів в міському конкурсі тематичного дитячого малюнку до відзначення 28-ї роковини Чорнобильської катастрофи.

Школа виборола І місце у міському фестивалі художньої самодіяльності дитячих колективів &q ... Читати далі »

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 509 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.06.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz