Середа, 24.04.2024, 20:28
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 29

Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості гуртків "Малюнок, графіка, живопис" (керівник Цатурян Світлана Володимирівна) та "Іграшка - сувенір" (керівник Любінська Надія Вікторівна) відвідали місцевий краєзнавчий музей, де проходе виставка Явтушенка Миколая Федоровича, художника з Казарні Знам'янського району.

Під час виставки діти не тільки ознайомилися з його творчою біографією, але й детально розглянули його роботи. Тут були представлені картини виконані в техниці масляного живопису, графіки, кераміки. Особливо дітей вразили керамічні фігурки персонажей словянської міфології – це і Баба-Яга, і Вій, і Барабашка, та інші істоти, що представляли світ дохристиянських вірувань наших предків. Також дітям дуже сподобались графічні роботи Миколая Федоровича, особливо ті, де поєднується математика та образотворче мистецтво, в яких він намагається зрозуміти сутність природи, розкриваючи перед нами істину життя.

Насичені новими враженнями, з гарним настроєм, отримавши натхнення, діти залишали виставку і ще довго по дорозі додому вони обговорювали твори митця.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 449 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.05.2014 | Комментарии (0)

Доводимо до вашого відома про терміни додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Вона відбудеться з 01 по 15 липня включно на базі двох ЗНЗ Кіровоградської області, серед них:

  • Комунальний заклад «Навчально-виховне об'єднання «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №24 – центр дитячої та юнацької творчості «Оберіг" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області";
  • Комунальний заклад «Навчально-виховний комплекс «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів №26 – дошкільний навчальний заклад – дитячий юнацький центр «Зорецвіт" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області".

Нагадуємо, що основна сесія ЗНО-2014 відбудеться відповідно до Календарного плану з 03 по 27 червня 2014 року.

Графік проведення додаткової сесії ЗНО в 2014 році

... Читати далі »
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 434 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.05.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz