Вівторок, 23.04.2024, 11:16
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 28

19 травня 2014 року в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" в І молодшій групі №2 "Бджілка" вихователь Петрова Ольга Іванівна провела методичне об’єднання для вихователів груп раннього віку на тему: "Цікава подорож до лісу".

Перед собою вона ставила наступну мету: продовжувати вчити дітей слухати і розуміти віршовані твори, відгадувати загадки; називати, розрізняти кольори. Закріплювати геометричні фігури (круг, трикутник, квадрат). Розуміти зміст понять "один – багато". Вправляти в умінні порівнювати предмети, розрізняти їх за величиною (довгий – короткий, великий – малий); розуміти поняття (твердий, міцний). Збагачувати тактильний досвід кожної дитини шляхом вправляння в умінні защіплювати прищіпки по контуру спинки їжачка. Заохочувати до участі в руховій діяльності разом з дорослим та однолітками.

Розвивати у дітей мислення, зорову пам'ять, орієнтацію в просторі, уміння розрізняти на слух шум (струмка, дощу, вітру), голоси птахів (сороку, ворону, зозулю, горобця); розвивати дрібну моторику пальців рук, фонематичний слух та мовне дихання.

Виховувати позитивну налаштованість на природне та предметне довкілля, самостійність, турботливе ставлення до тварин; підтримувати гарне самопочуття дитини; не обмежувати природного шуму в приміщенні (жваву гру, сміх, природну розмову).

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 449 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.05.2014 | Комментарии (0)

Благословенна та ясна година,
Коли до рук Буквар бере дитина...

Ось і закінчується навчальний рік. Позаду цікаві уроки, веселі перерви, контрольні роботи, змагання...

Найцікавішим цей рік був, мабуть, для наймолодших школярів – першокласників. Все нове, все вперше! Дізналися малюки як сидіти за партою і як відповідати, як тримати ручку під час письма і як писати букви, як складати букви у склади і як читати слова, і ще багато – багато нового.

23 травня у 1 класі Знам'янської ЗШ І-ІІІст. №7 відбулося свято прощання з першим класом та з Букварем. Вже перегорнута остання сторінка, вивчені всі літери та цифри, підходить до кінця навчальний рік. Тож прийшла пора показати, чому навчилися малюки. На свято прийшли батьки, вчителі, старшокласники. Діти співали веселих пісень, розповідали вірші, виконували смішні частівки про своє шкільне життя.

Завітали і казкові герої Мальвіна (А.Іванова) та Буратіно (І.Єременко). Гості влаштували першачкам справжній іспит на знання назв літер та змісту казок. Школярики з честю витримали всі випробування, неабияк подивувавши Мальвіну та Буратіно.

Та головним на святі був Букварик (В.Бодня), якому діти дякували за науку та дарували пісні. Букварик теж не залишився в боргу і, познайомивши учнів з підручниками для 2 класу (О.Чумакова та К.Король), побажав високих дося ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 674 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.05.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz