Четвер, 25.04.2024, 17:56
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Травень » 19 » Виставка декоративно-прикладного мистецтва на X обласному фестивалі сімейної творчості "Родинні скарби Кіровоградщини"
15:16
Виставка декоративно-прикладного мистецтва на X обласному фестивалі сімейної творчості "Родинні скарби Кіровоградщини"

"Родина, рід – які слова святі.
Вони потрібні кожному в житті.
Бо всі ми з вами гілочки
На дереві, що вже стоїть віки."

Нещодавно до Знам'янки з'їхалися творчі, талановиті родини. Вже в котрий раз нашу велику дружню сім'ю збирає воєдино Х обласний фестиваль сімейної творчості "Родинні скарби Кіровоградщини".

На наш погляд саме родина є осередком і міцною фортецею, яка оберігає витоки народних традицій і ремесел, тільки родина навчить і передасть своїм спадкоємцям всі надбання попередніх поколінь і тільки через збережені народні та родинні традиції можна виховувати у молоді почуття поваги до рідного краю, сім'ї. Знаємо напевно, що на Знам'янщині є надзвичайно багато талановитих родин та народних умільців, проте чи то зі скромності, чи з інших причин дуже мала частка демонструє свої таланти на широкий загал.

Прикрасою фестивалю стала виставка робіт художньо-прикладного мистецтва, у якій брали участь вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, а саме: гурток "Іграшка сувенір" - керівник Любінська Н.В., "Бісереплетіння" - керівник Демченко О.С., "Малюнок, графіка, живопис" - керівник Цатурян С.В., "Незвичайне поряд" - керівник Кондратьєва С.І., "Технічний дизайн" - керівник Лєонова Н.А., "Початкове технічне моделювання" - керівник Калашнікова І.М., "Оригамі" - керівник Догадіна Л.В. Усі бажаючі помилувалися виробами з солоного тіста, соломки, глини, капрону, бісеру, пластиліну, дерева, вишивкою хрестиком, бісером, вишитими картинами, композиціями із тканини, кольорових стрічок, малюнками.

Відомо, що тільки майстер може підготувати майстра, дослідник – дослідника, творча особистість – обдаровану дитину. І цей захід – подяка керівникам гуртків, батькам за невтомну працю, талант та терпіння, які вони вкладають в дітей.

Успіх дитини, безумовно, заслуга його найближчих людей – батьків та керівників гуртків які з непомітними, на перший погляд, щоденними зусиллями, працею, терпінням і відповідальністю виховують дітей.

Такі свята зближують всіх, згуртовують і всі відчувають себе частиною великої родини.

У нашого народу здавна живе добра і благородна традиція – підтримувати теплі родинні взаємини, долати разом незгоди. І все це робиться насамперед заради дітей, щоб виховати в них кращі людські якості.

Десятий обласний фестиваль сімейної творчості "Родинні скарби Кіровоградщини" відбувся. Глядачі, гості та учасники створили теплу дружню атмосферу і навіть хмари оминали Знам'янку, щоб не зіпсувати свято. Всім щиро дякуємо, бажаємо щастя, нехай нескінченною, світлою та щедрою на добро і вдачу буде ваша життєва дорога, хай повниться вона радістю й достатком.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 518 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz