Вівторок, 23.04.2024, 09:28
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Травень » 16 » Оздоровча кампанія - 2014: семінар-нарада
12:06
Оздоровча кампанія - 2014: семінар-нарада

15 травня 2014 на базі ЦДЮТ відбувся семінар-нарада з питань організації відпочинку та оздоровлення дітей у літній період 2014 року.

Метою заходу було ознайомити педагогів з нормативно-правовими документами з питань організації діяльності дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням; вимогами до організації оздоровлення та відпочинку дітей пільгових та облікових категорій влітку 2014 року; передовим досвідом роботи таборів з денним перебуванням загальноосвітніх та позашкільного навчального закладів.

Відкрила семінар-нараду Попова Н.О. - начальник відділу освіти, яка розповіла про сучасні особливості організації літнього відпочинку дітей та підлітків в таборах з денним перебуванням дітей.

Про організацію роботи закладів освіти щодо організації якісного оздоровлення та відпочинку дітей пільгових та облікових категорій влітку 2014 року доповів Мурга В.М. – головний спеціаліст відділу освіти.

Пріоритетний напрямок роботи з питань літнього оздоровлення дітей висвітлив Сугарей А.О. – головний спеціаліст відділу молоді та спорту Знам'янського МВК. Філоновська О.В. – завідувач районного відділення – лікар з ГДП розкрила питання санітарно-гігієнічних умов організації літнього оздоровлення і відпочинку дітей у пришкільних таборах. Правила пожежної безпеки при підготовці та проведенні літнього відпочинку й оздоровлення дітей нагадав Шмалько Ю.О. – інспектор ДПРУ-18 ДСНС України у Кіровоградській області лейтенант служби цивільного захисту. Методист з охорони праці відділу освіти – Бондаренко І.В. розкрила питання "Документація з безпеки життєдіяльності та охорони праці в таборах з денним перебуванням дітей". Головний спеціаліст Знам'янської міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування – Яценко Т.О. розповів про варіанти оздоровлення дітей в різних таборах країни. Методичні рекомендації щодо організації та проведення літнього оздоровлення дітей та пам'ятку з переліком необхідних документів для організації табору підготувала Огіренко О.А. – методист ЦДЮТ.

Наступним етапом став обмін досвідом начальників таборів щодо організації роботи в таборах, цікавих форм і методів роботи. Підсумком семінару стала практична частина, яка мала на меті роботу в малих групах та створити формулу успіху відпочинкового табору. Робота в малих групах проходила під керівництвом Слєпєнькової І.М. – методиста ЦДЮТ.

На семінарі були присутні: Меренкова Л.І. – керуюча справами міськвиконкому, Ладожинська Р.А. – начальник відділу молоді та спорту, заступники директорів з виховної роботи шкіл міста, начальники відпочинкових таборів.

За підсумками проведення заходу прийнято рекомендації.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 490 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz