Вівторок, 23.04.2024, 13:07
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 16

Безумовно, День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

На честь прекрасних свят Дня матері та Дня сім'ї з метою виховання пошани до найдорожчих людей - мами й тата, до своєї родини; бажання приносити їм радість та з нагоди відзначення Дня сім'ї та матері 15 травня 2014 року на базі Центру дитячої та юнацької творчості була проведена виставка-конкурс з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Мама, тато і дитина – це міцна наша родина", на якій були представлені кращі роботи учнів загальноосвітніх та позашкільних закладів міста.

У конкурсі взяли участь учні ЗНЗ міста. Журі конкурсу визначило переможців. Так, в номінації "Образотворче мистецтво" в категорії 6-12 років І місце посіли Цатурян Армен – ЦДЮТ та Слєпєнькова Аліна – ЦДЮТ. В категорії 12-18 років перемогу здобула Московець Наталія – ЗШ І-ІІІ ступенів №6. В номінації "Декоративно-ужиткове мистецтво" в категорії 6-12 років кращими визнано роботи Попової Марії, Горошка Владислава та Власенка Андрія – вихованців ЦДЮТ. В категорії 12-18 років перемогу здобула Демченко Марія – ЦДЮТ.

Ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 552 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.05.2014 | Комментарии (0)

15 травня 2014 на базі ЦДЮТ відбувся семінар-нарада з питань організації відпочинку та оздоровлення дітей у літній період 2014 року.

Метою заходу було ознайомити педагогів з нормативно-правовими документами з питань організації діяльності дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням; вимогами до організації оздоровлення та відпочинку дітей пільгових та облікових категорій влітку 2014 року; передовим досвідом роботи таборів з денним перебуванням загальноосвітніх та позашкільного навчального закладів.

Відкрила семінар-нараду Попова Н.О. - начальник відділу освіти, яка розповіла про сучасні особливості організації літнього відпочинку дітей та підлітків в таборах з денним перебуванням дітей.

Про організацію роботи закладів освіти щодо організації якісного оздоровлення та відпочинку дітей пільгових та облікових категорій влітку 2014 року доповів Мурга В.М. – головний спеціаліст відділу освіти.

Пріоритетний напрямок роботи з питань літнього оздоровлення дітей висвітлив Сугарей А.О. – головний спеціаліст відділу молоді та спорту Знам'янського МВК. Філоновська О.В. – завідувач районного відділення – лікар з ГДП розкрила питання санітарно-гігієнічних умов організації літнього оздоровлення і відпочинку дітей у пришкільних таборах. Правила пожежної безпеки при підготовці та проведенні літнього відпочинку й оздоровлення дітей нагадав Шмалько Ю.О. – інспектор ДПРУ-18 ДСНС України у Кіровоградській області лейтенант служби цивільного захисту. Методи ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 490 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.05.2014 | Комментарии (0)

14 травня 2014 року у Знам'янський ЗШ І-ІІІ ст. №3 відбулося засідання педагогічної ради на тему "Формування нового педагогічного мислення, розвиток творчого потенціалу вчителя", яку підготувала заступник директора з НВР Кравцова О.О.

Форма проведення: педагогічний ринг.

Мета: глибина осмислення суті ідеї, виявити рівень компетентності вчителів; формувати нове педагогічне мислення, розвивати творчий потенціал педколективу.

Даний захід пройшов під девізом: "Творчою людиною можна народитися, творчості можна навчитися".

У ході педагогічної ради відбулося 3 раунди:

  1. Творчий портрет учителя (знайомство з творчими лабораторіями Грабовської С.О., вчителя російської мови та світової літератури, "Заслуженого вчителя України" та Попової Л.М., вчителя образотворчого мистецтва та трудового навчання, вчителя-методиста).
  2. Творчий процес педагога.
  3. Розігрування конкретних педагогічних ситуацій (КПС).

Відповідаючи на запитання ІІ раунду, відбулося обговорення думок по колу, що дало змогу відпрацювати єдину точку зору, що була оголошена в кінці раунду.

Членами ініціативної групи Горб Л.В., Кіпою О.О., Поліщук Н.М ... Читати далі »

Категория: НВК №3 | Просмотров: 451 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.05.2014 | Комментарии (0)

14 травня відбулася зустріч ветерана праці, вчителя Комарової Антоніди Данилівни з учнями 11 класу. Зустріч приурочена до свята Перемоги. Вчитель-ветеран розповіла одинадцятикласникам історію свого життя. Майбутні випускники уважно слухали розповідь про дитячі, шкільні, воєнні та повоєнні роки життя Антоніди Данилівни. Особливо зацікавилися роками Великої Вітчизняної війни, порівнювали труднощі та небезпеку з нашим часом та сучасними подіями.

Учні довго розпитували ветерана про минуле, про роки роботи в нашій школі. Наприкінці зустрічі діти подякували Антоніді Данилівні за цікаву розповідь і привітали квітами.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 562 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.05.2014 | Комментарии (0)

14-15 травня 2014 року на міському стадіоні відбулися міські дитячі спортивні ігри "Старти надій". В змаганнях взяли участь збірні команди учнів 7 класів міських шкіл загальною кількістю 66 учасників.

На урочистому відкритті були присутні міський голова Крижановський І.Б., начальник відділу освіти Попова Н.О., які побажали учням вдалих стартів, активної життєвої позиції.

Головним суддею змагань було призначено вчителя загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Клюку Н.О., головним секретарем - вчителя загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Міщенка М.М.

В результаті напруженої боротьби місця розподілились таким чином:

  • І місце – ЗШ №2;
  • ІІ місце – ЗШ №7;
  • ІІІ місце – ЗШ №4;
  • ІV місце – ЗШ №6;
  • V місце – ЗШ №1.
Категория: КДЮСШ | Просмотров: 471 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.05.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz