П`ятниця, 26.04.2024, 01:20
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 09

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни! Прийміть від учнів та педагогічного колективу Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 сердечні привітання з Днем Перемоги.

Захищати свою Вітчизну – це державний обов'язок кожного громадянина нашої країни. І всі, кому знайома нелегка військова служба, розуміють важливість цього патріотичного обов'язку. Завдяки Вам, дорогі ветерани, ми можемо спокійно та впевнено жити, працювати, виховувати дітей. У важкі та трагічні воєнні роки Ви з мужністю стали на захист рідної країни!

Щиро дякуємо Вам, наші шановні ветерани, за стійкість і мужність. Пройшовши крізь спалахи вогняних років, Ви зуміли зберегти чистоту душі та помислів. Низький уклін Вам за подвиги в роки війни, пам'ять про них назавжди залишиться в серцях бага ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 463 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 09.05.2014 | Комментарии (0)

Жорстока й бездушна війна забрала життя мільйонів людей, принесла біду й горе в кожну сім'ю. І від усіх нас залежить, щоб це залишилося в нашій пам'яті й у пам'яті майбутнього покоління. Бо без пам'яті немає майбутнього. Вклонімося ж тим, хто дав нам священне право жити на землі, завдяки кому ми багато років не знаємо, що таке війна.

Фашизм приніс із собою звірства, розруху, голод, смерть, сльози. Мільйони чоловіків пішли на фронт. Їхні місця зайняли жінки й діти.

Про реальні події воєнних років ми можемо дізнатися від очевидців тих подій — ветеранів.

У вічному боргу наше покоління перед ними. З кожним роком усе менше й менше залишається живих свідків війни. Дає про себе знати обпалена війною молодість, сирі окопи і бліндажі, голод і холод, хвороби і рани. Їхні груди укриті медалями, а на скронях — сивина. Але вони пам'ятають той страшний час, хоча часто їм і не хочеться його згадувати.

Наш обов'язок — пам'ятати про страшні випробування, які довелося пережити українському народу в роки війни, про людей, які жили в цей страшний час, про те, що все менше залишається живих свідків цієї страшної трагедії. Ми зобов'язані зберегти цей чудовий світ для майбутніх поколінь. І пам'ятати, якою ціною завойований цей мир, потрібно не мертвим, це потрібно живим.

Сьомого травня у школі ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 454 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 09.05.2014 | Комментарии (0)

Учні навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2-ліцей" активно долучились до загальношкільної акції "Привітання ветеранам". Волонтерські загони школярів навідують ветеранів Великої Вітчизняної війни, щоб надати допомогу по господарству і щиро привітати людей, що витримали на своїх плечах тягар війни та післявоєнної розбудови країни. Головне в цих зустрічах - це можливість простого людського спілкування зі справжніми героями, які мешкають поруч з нами.

Юні волонтери з 7-В, 8-Б, 9-А, 9-Б і 11-Б класів цього тижня побували у Дебелої Луїзи Євгеніївни, Захарьонок Марії Терентіївни, Куренного Василя Семеновича, Босненка Івана Назаровича, Босненка Дмитра Назаровича.

Зі святом Вас, шановні ветерани! Міцного Вам здоров'я і добробуту!

Категория: НВК №2 | Просмотров: 459 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 09.05.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz