Четвер, 25.04.2024, 13:14
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 08

У квітні 2014 року в м.Знам'янка пройшла ІХ Всеукраїнська благодійна акція "Серце до серця" (участь в соціальному проекті "Я – волонтер"). З відчуттям власної відповідальності, необхідності тим, хто потребує допомоги лідери-волонтери міського парламенту дітей (координатор МПД Шуляшкіна С.А.) разом з волонтерами "Школи волонтерів" (керівник - спеціаліст ЦСССДМ Білокамінська О.М.) залучились до збору коштів для діток з вадами зору.

Кожному бажаючому взяти участь в благодійній акції волонтери пропонували внести будь-яку суму грошей до спеціальних скриньок. В знак подяки людям, які це зробили, волонтери дарували сердечко-наліпку.

Підсумком проведення благодійної акції "Серце до серця" стало перерахування зібраних коштів у сумі 1100 грн. Кіровоградському штабу Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця".

Працівники Знам'янського центру дитячої та юнацької творчості, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді дякує лідерам-волонтерам МПД та волонтерам "Школи волонтерів" та їх батькам, які погодились допомогти збирати кошти: Верболоз А., Сухінській Ю., Рачинській І., Ніколаєвій М., Васильєвій В., Назаровій Е., Даценко Т., Солодуненко М., Зюзіну С. ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 403 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.05.2014 | Комментарии (0)

Прийшла шістдесят дев'ята переможна весна... Шістдесят дев'ятий раз наша країна зі сльозами на очах вітатиме ветеранів та дякуватиме їм за перемогу у тій страшній, жорстокій та кровопролитній війні.

Учні 7-А класу дуже чітко розуміють важливість цього дня і ми вирішили присвятити усю нашу виховну годину спілкуванню на тему "Маємо пам'ятати заради майбутнього". Це особливо актуально сьогодні – в часи конфлікту з сусідньою державою та загрози нової війни. Діти прийшли гарно вдягнені, ми почепили біля серця жовто-блакитні стрічки (як символ єдності держави), деякі з них підготували вірші-звертання до ветеранів, деякі зачитали цікаву інформацію про страшні перипетії військових дій. Основною метою цього заняття було не дати дітям забути наскільки є важливим подвиг тих героїв-солдатів, завдяки яким ми зараз живі, а також запевнити, що війна - це величезна біда для усього народу, тому треба всіма зусиллями берегти МИР!!!

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 476 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.05.2014 | Комментарии (0)

В рамках обласної акції "Зірка пам'яті" учні Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. №6 продовжують роботу щодо вшанування ветеранів. Нажаль з кожним роком учасників та героїв війни залишається дуже мало поряд з нами. Проявити турботу, надати потрібну допомогу, а іноді просто поспілкуватися – ось завдання наших волонтерів. Учні 9-го класу постійно відвідують сім'ю ветерана Великої Вітчизняної війни Щурова П.П. Вітають їх зі святами, допомагають.

Напередодні 69 річниці Великої Перемоги відбулася така зустріч дітей та ветерана. Ставши справжніми друзями, вони щиро привітали дідуся та його сім'ю з величним святом. Хай ще довго триває цей нерозривний зв'язок поколінь, а всі ветерани залишаються в строю.

Зі святом Перемоги!

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 392 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.05.2014 | Комментарии (0)

Напередодні дорогого нашому серцю свята Дня Перемоги молоде покоління традиційно зустрічається з учасниками Великої Вітчизняної війни. Цього разу учні 9-х класів навчально-виховного комплексу зустрілись з шанованими ветеранами в стінах міського краєзнавчого музею (директор Т.Кулик). Спогадами про жахливий воєнний час ділились Ніклонський Георгій Іванович, Смірнов Микола Павлович і Щава Микола Макарович. Зустріч пройшла у теплій атмосфері. Діти довго не хотіли відпускати вже літніх, але молодих душею колишніх захисників Батьківщини.

Юність зустрічалась із досвідом... Але, на жаль, той досвід набувався ціною важкої, непосильної праці під час фашистської окупації або на полях бою, де поруч з молодими тоді солдатами-знам'янчанами щохвилинно гинули їхні однолітки від ворожих куль та гранат. Багато кращих із кращих синів і дочок України не дочекались світлого Дня Перемоги на цьому світі. Світла їм пам'ять. А тих, хто зараз поруч з нами, просимо:

Будьте здорові! Живіть довго! Навчіть нас цінувати і берегти МИР в Україні, адже його завойовано такою дорогою ціною - ціною життя Людини!

Категория: НВК №2 | Просмотров: 453 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.05.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz