Вівторок, 19.03.2024, 06:33
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 06

В переддень свята вихованці школи №7 привітали ветеранів з Днем Перемоги. Хвилюючі хвилини пережили в який уже раз і діти, і учасники бойових дій. Діти: бо перед ними жива історія проходить, творців якої, на жаль, все менше і менше стає з кожним роком.

Ветерани: бо горді від того, що завоювали мир і спокій для цих дітей, і не забувають повторяти і нагадувати їм раз у раз, щоб берегли їх. Витирають сльози радості наші ветерани, коли зустрічаються з учнями. Це Боброва Марія Іванівна, Самофалов Олександр Никифорович, Капелюшний Тимофій Дорофійович.

І хоч їм вже давно за 80, але їх бадьорості ще можна позаздрити: і огороди посадили, і за квітниками доглядають. І навіть своїх підопічних називають по іменах.

Спасибі вам, рідненькі! Живіть ще довго, будьте здоровими. Щоб ми ще багато років бачили і чули вас, допомагали вам.

Хай світить вам Зірка пам'яті незгасно!

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 720 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.05.2014 | Комментарии (0)

Весняного травневого дня 69 років тому людство радісно зустріло Велику Перемогу. Щороку вдячні нащадки ветеранів Другої Світової війни вклоняються великим тим рокам...

В Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 тиждень з 5 по 9 травня традиційно присвячений героїко-патріотичному вихованню. В школі проходить ряд заходів, спрямованих на виховання та усвідомлення величних та трагічних подій 1941-1945 років.

Учні школи вшановують подвиг Героя Радянського Союзу М.П.Панаріна та його побратимів, згадують прізвища односельців-героїв війни, надають допомогу ветеранам війни та педагогічної праці, проводять уроки Пам'яті, важливі та цікаві зустрічі.

В День Великої Перемоги адміністрація, педагогічний, трудовий та учнівський колективи школи вітають ветеранів Другої Світової війни з 69 річницею Перемоги. Найщиріші побажання Вам, шановні ветерани! Будьте здорові, нехай родинний затишок і тепло зігріває Вас, додає сил і наснаги в добрих справах.

З роками їх,
Все меншає в строю,
Вкорочують життя їм давні рани...
На вахті миру в рідному краю
Стоять з синами поруч ветерани.

Багато і тепер у них турбот,
Щоб знов не зайнялась війна проклята...
За право жить завдячує народ
Полеглим і посивілим солдатам.

* * *< ... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 597 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.05.2014 | Комментарии (0)

Напередодні першотравневих свят в ДНЗ №8 "Світлячок" пройшло методичне об'єднання школи перспективного педагогічного досвіду та молодого вихователя по проблемі "Впровадження в практику роботи ДНЗ кращих форм дошкільного виховання та інноваційних технологій навчання та виховання", на якому були присутні методист з дошкільного виховання міського відділу освіти Л.Скляровська, керівники МО О.Мазур та М.Кречетова, вихователі дошкільних навчальних закладів міста, деякі батьки.

Використання сучасних інформаційно-комунікативних технологій у навчально-виховному процесі в ДНЗ – це одна з найновіших і актуальних проблем у сучасній дошкільній педагогіці. Впровадження ІКТ впливає на систему освіти, викликаючи значні зміни в змісті, методах навчання. Перед сучасним вихователем постає проблема пошуку нового педагогічного інструменту. Саме тому в педагогічній діяльності виникає можливість використання ІКТ в якості потужного інструменту розвитку мотивації освітнього процесу, враховуючи велику та серйозну зацікавленість дітей комп'ютером.

Тему МО "Використання ІКТ-технологій в розвитку креативності дітей" розкрили присутнім вихователі старшої групи "ВЕСЕЛЯТА" Ю.Бєлугіна та В.Кучаєва. Під час цікавої подорожі до лісової школи, куди по Skype запросила дітей – майбутніх школярів тітонька Сова (вихователь-методист В. Кучаєва), діти розвязували багато цікавих завдань з різних р ... Читати далі »

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 647 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.05.2014 | Комментарии (0)

6 травня 2014 року, напередодні великого свята Перемоги, підполковнику у відставці Ніклонському Георгію Івановичу виповнилось 90 років. Учні 8-Б класу разом із класним керівником Лядською М.В. тепло і сердечно привітали з ювілейним днем народження ветерана Великої Вітчизняної війни, учасника бойових дій Георгія Івановича. Під час зустрічі, яка пройшла в теплих обставинах, ветеран війни розповів гостям історію свого життя, про свої воєнні та післявоєнні роки. Зацікавлені учні роздивлялися бойові нагороди ветерана: ордени Вітчизняної війни ІІ ступеня, "Червоної зірки", "За мужність" ІІІ ступеня, "Слави" ІІІ ступеня, медалі "За відвагу", "Захиснику Вітчизни", "За перемогу над Німеччиною" та інші нагороди за багаторічну сумлінну працю.

Діти вручили почесному ветеранові квіти та подарунки, щиро побажали з нагоди свята міцного здоров'я, теплого родинного затишку. Дякували за його ратний подвиг і зичили ю ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 424 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.05.2014 | Комментарии (0)

Учні 8 класу відвідали ветерана Великої Вітчизняної війни Соломаху Клавдію Прокопівну. Надали жінці посильну допомогу.

Учні 5-А класу відвідали ветеранів Великої Вітчизняної війни Приходька Василя Порфирійовича та Коржа Миколу Андрійовича. Учні 6-Б класу - Несіну Ганну Іванівну, учні 9 класу - Сторожука Георгія Яковича. Учні 11 класу відвідали Деркача Івана Васильовича.

Привітали ветеранів та їх рідних зі світлим святом Воскресіння Хрестового та запропонували свою допомогу.

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 416 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.05.2014 | Комментарии (0)

2-4 травня в м.Знам'янка відбулися Всеукраїнські змагання з велоспорту присвячені Дню Перемоги. В змаганнях брали участь команди з міст Миколаєва, Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Кременчука, Світловодська, Олександрії, Новгородки, Кіровограда.

Знам'янчани вибороли:

  • Хрипта Андрій – І місце
  • Губарь Валерія – ІІІ місце (ЗШ №3)
  • Кошовий Микита – V місце (ЗШ №4)
  • Туренко Олена – VII місце (ЗШ №3)
  • Афенкіна Світлана – ІХ місце (ЗШ №4)

Дякуємо за допомогу в проведенні змагань міському голові Крижановському І.Б. та відділу молоді та спорту.

Категория: КДЮСШ | Просмотров: 499 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.05.2014 | Комментарии (0)

25 квітня 2014 року в ДНЗ №5 "Калинонька" були проведені методичні об'єднання серед вихователів міста.

Перше методичне об'єднання (ранній вік) було продемонстровано вихователями І молодшої групи (Верьовкіна Л.А., Мухіна Ю.О.) заняття з фізичного розвитку "Подорож маленьких курчат", за методикою М.Єфименко (сюжетно-ігрові заняття). Заняття було представлено на належному рівні, по закінченню було зачитано доповідь вихователем-методистом Мельниченко С.Є. "Сучасні підходи до організації фізкультурно-оздоровчої роботи в ДНЗ". Гостям запрошеним на даний захід все сподобалось, про що свідчать їх теплі і щирі слова вихователям.

Друге методичне об'єднання проходило в середній групі "Гномики" на тему: "Безпека життєдіяльності". Вихователями-методистами Мельниченко С.Є., Савкіною Н.М. було представлено для членів методичного об'єднання заняття "Подорож до лісової школи безпеки". Вихователі підійшли до даної теми дуже творчо, нетрадиційно (заняття розділено на блоки), використали в своїй роботі сучасне нестандартне обладнання-проектор, слайд-шоу "Екстрені номери", "Стихійні лиха", відеоряд "Безпека дитини в довкіллі", задіяли в постановку таночка та його виконання музичного керівника Пасхалову К.М., по закінченню вихователь-методист Мельниченко С.Є. зачитала доповідь "Пріоритетний аспект роботи - безпека життєдіяльності", нею також було представлено планування роботи з безпеки життєдіяльності та фотоматеріали по організації безпеки життєдіяльності в ДНЗ.

Адміністрація закладу виголошує подяку усім учасникам методичних об'єднань.

Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 594 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.05.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz