Четвер, 25.04.2024, 01:45
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 05

Учні-волонтери 7-Б класу (класний керівник Демченко І.В.) відвідували ветерана ВВв Булаву Павла Михайловича, привітали його з Днем народження, побажали довгих років життя, міцного здоров'я.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 445 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.05.2014 | Комментарии (0)

В ході акції "Зірка пам'яті" учні 8-Б класу регулярно спілкуються з ветераном Великої Вітчизняної війни Ніклонським Георгіем Івановичем. Школярам цікаво та корисно було почути спогади ветерана про службу у розвідувальній роті, про його фронтові будні, про деякі випадки із важкого і ризикованого життя розвідника. Георгій Іванович супроводжував розповідь показом фотографій, які вже стали сторінками історії. Діти з цікавістю і хвилюванням слухали ветерана, уявляючи все те, що відбувалося у важкі 1941-1945 роки.

Напередодні 90-річчя Ніклонського Георгія Івановича учні готуються привітати ветерана з ювілеєм та святом Перемоги.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 448 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.05.2014 | Комментарии (0)

За останні декілька років життя колективу бального танцю "Перлина" стало більш насиченим і цікавим. Колектив став приймати активну участь у різноманітних концертах: благодійних, тематичних, календарних.

Головна мета нашого хореографа Наталії Миколаївни Залєвської, справжнього професіонала своєї справи, – це розвиток творчої особистості кожної дитини в колективі. За чотири роки, які займаються наші діти у цього прекрасного хореографа, досягли великих успіхів і освоїли такі бальні танці, як: "Ча- ча – ча", "Вальс", "Твіст", "Сальса", "Самба", "Джайв" і багато інших. Наталія Миколаївна Залєвська навчає чотири групи різного віку, і кожна група досягла певного рівня, займаючи призові місця на міжнародних конкурсах "ARTBOМB" та "МEGAPOLIS" м.Харкова.

А 1 травня 2014 р. колектив бального танцю "Перлина" на міському хореографічному фестивалі – конкурсі "Весняний зорепад" представили танець "Ча – ча - ча", у виконанні І молодшої групи, та танець "Танго в стилі ретро", у виконанні середньої групи. Відділом освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради нагороджено колектив бального танцю "Перлина", Центру дитячої та юнацької творчості за зайняте І місце в номінації "Бальні танці".

Також прикрасою концерту стали сольні виступи ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 544 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.05.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz