Середа, 24.04.2024, 11:11
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Квітень » 14 » Тиждень знань безпеки життєдіяльності "Майбутнє планети в наших руках"
11:06
Тиждень знань безпеки життєдіяльності "Майбутнє планети в наших руках"

Життя, на жаль, не завжди протікає спокійно. Щодня ми з вами слухаємо новини. Скільки серед них прикрих, нещасних випадків, які зненацька спіткали мирних громадян.

Світ, який оточує вас, приховує багато загадок і таємниць. Кожну секунду в ньому відбуваються різні події. Частину з них ми навіть не помічаємо, інші — нам просто цікаві, а деякі ми можемо використовувати на свою користь. Утім є події, які можуть завдати шкоди людині. Ці події називають небезпечними ситуаціями.

Але, як важливо при таких ситуаціях, щоб сама людина не розгубилася, взяла себе в руки і пригадала, як поводитися за таких обставин, як врятуватися самій і допомогти іншим. Дуже важливо усвідомлювати й те, що є рятувальні служби, які допомагають подолати надзвичайну ситуацію, і не залишать вас один на один зі своєю бідою.

Чи можна передбачити небезпеку, чи вона приходить раптово? Чи можна убезпечити себе та своїх близьких? Так, якщо ви будете готові до небезпечних ситуацій і знатимете, як зменшити їхню шкоду.

Саме тому з 07.04 по 11.04.14 р. в Знам'янській ЗШ І – ІІІ ст. №7 був проведений тиждень знань безпеки життєдіяльності "Майбутнє планети в наших руках".

Протягом тижня учні школи в цікавій ігровій формі повторювали правила безпеки при надзвичайних ситуаціях, при отруєннях, складали оповідання, казки та вірші на відповідні теми, вчилися складати пам'ятки та надавати рекомендації при надзвичайних ситуаціях.

В рамках тижня в 5 класі була проведена гра "Безпека людини в екстремальних ситуаціях". Учні працювали в групах, вчилися швидко реагувати в різних ситуаціях.

В 6 – 7 класах відбувся брейн – ринг "Я – учасник дорожнього руху". Учні працювали в групах, повторювали дорожні знаки, проводили валеологічну паузу, в якій повторювали правила переходу вулиці, правила для велосипедистів та водіїв різних видів транспорту, розв'язували кросворди та вирішували ситуаційні завдання.

Учні 8 та 9 класів переглядали відеофільми на теми "Екологічна небезпека" та "Стихійні лиха та їх характеристика". Школярі підвищували свою екологічну культуру, вчилися аналізувати екологічну ситуацію рідного міста та робити висновки, формували мотивацію до здорового способу життя, розкривали основні умови і способи збереження та зміцнення здоров'я.

Правила безпеки — це прості правила, дотримуючись яких, ви ніколи не потрапите в біду, а якщо й потрапите — то будете знати, як вийти з небезпечної ситуації, зберігши бадьорий дух та здоров'я.

Небезпечні ситуації можуть виникнути скрізь, але якщо ви до них готові, то вони не завдадуть вам шкоди. Запам'ятайте! Небезпека стає справді небезпечною, якщо не знати, як діяти в небезпечній ситуації.

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 827 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz