П`ятниця, 19.04.2024, 18:20
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Квітень » 14

11 квітня 2014р. у ДНЗ № 6 "Сонечко" відбулася розвага з цивільної оборони для дітей старшої групи №7 "Зернятка" "Немає лиха, коли все тихо".

Вихованці вирушили в морську подорож на кораблі "Дружба", під час якої потрапили в шторм. Юні моряки – члени екіпажу за допомогою "шлюпок" евакуювали пасажирів на екзотичний острів, де вони перечекали стихійне лихо. А коли отримали сигнал "SOS" з сусіднього судна, на якому стався вилив хімічної речовини, команда "Дружби" за допомогою спецзасобів (протигазів, гумових рукавичок) допомогла товаришам впоратися з цією надзвичайною ситуацією. Медсестри надали першу медичну допомогу пораненим. Підняти настрій потерпілим допомогла весела пісня.

Під час розваги діти закріпили навички безпечної поведінки під час стихійних лих та надзвичайних ситуаціях.

У підготовці розваги діти взяли участь вихователі Акіменко Т.Г., Герич О.А. та музичні керівники Мельникова О.В. і Мережко Л.Л.

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 626 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.04.2014 | Комментарии (0)

Вперше в ДНЗ було проведено конкурс серед працівників на тему "Краса природи в творчому відображенні" в рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему "Майбутнє планети – в наших руках", головним завданням якого було навчити не руйнувати, а зберегти і примножувати довкілля та поводитись в ньому.

Переможцями визначено Кадигроб О.М., Молчан Л.С.,Тахтай Н.А.

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 509 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.04.2014 | Комментарии (0)

Життя, на жаль, не завжди протікає спокійно. Щодня ми з вами слухаємо новини. Скільки серед них прикрих, нещасних випадків, які зненацька спіткали мирних громадян.

Світ, який оточує вас, приховує багато загадок і таємниць. Кожну секунду в ньому відбуваються різні події. Частину з них ми навіть не помічаємо, інші — нам просто цікаві, а деякі ми можемо використовувати на свою користь. Утім є події, які можуть завдати шкоди людині. Ці події називають небезпечними ситуаціями.

Але, як важливо при таких ситуаціях, щоб сама людина не розгубилася, взяла себе в руки і пригадала, як поводитися за таких обставин, як врятуватися самій і допомогти іншим. Дуже важливо усвідомлювати й те, що є рятувальні служби, які допомагають подолати надзвичайну ситуацію, і не залишать вас один на один зі своєю бідою.

Чи можна передбачити небезпеку, чи вона приходить раптово? Чи можна убезпечити себе та своїх близьких? Так, якщо ви будете готові до небезпечних ситуацій і знатимете, як зменшити їхню шкоду.

Саме тому з 07.04 по 11.04.14 р. в Знам'янській ЗШ І – ІІІ ст. №7 був проведений тиждень знань безпеки життєдіяльності "Майбутнє планети в наших руках".

Протягом тижня учні школи в цікавій ігровій формі повторювали правила безпеки при надзвичайних ситуаціях, при о ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 825 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.04.2014 | Комментарии (0)

9 квітня 2014 року на базі навчально-виховного комплексу "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей" за участю завідувача науково-методичною лабораторією основ здоров'я, безпеки життєдіяльності та охорони праці комунального закладу "КОІППО імені Василя Сухомлинського" Желєзнової Т. П. відбулась планова перевірка знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності керівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста, їх заступників, методистів, вихователів-методистів, завідувачів господарством, осіб, відповідальних за охорону праці та безпеку життєдіяльності в закладах, а також працівників відділу освіти.

Категория: Міськво | Просмотров: 464 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.04.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz