Четвер, 18.04.2024, 12:34
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Березень » 24
В час високих технологій та всебічної комп'ютеризації не всі згадають про таке просте та близьке для нас свято – День Землі.

Музичними керівниками Мельниковою О.В. та Мережко Л.Л., для дошкільнят груп "Їжачки-трудівнички", "Бджілки", "Козачата", "Зернятко" була проведена розвага "День землі". Ведуча Мельникова О.В. нагадала дітям про те, чому так важливо берегти нашу землю. Малюки радо зустріли Їжачка-лісовичка та з задоволенням виконували його завдання: відгадували загадки, вчилися впізнавати і називати звуки Лісу, Моря, Пташиного співу. Порадували діти Їжачка – лісовичка вправним виконанням пісні "Планета Земля" та таночком "Весняний хоровод". А подарунком малюкам стало насіння квітів від працьовитого та щедрого Їжачка-трудівничка.
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 495 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.03.2014 | Комментарии (0)

Тарас Шевченко... Що означає це ім'я для кожного з нас? Воно увібрало в себе все те, що ми називаємо Україною: гордість, воля, свобода, козацьке минуле, бурхливий Дніпро, садок вишневий біля хати, безмежний степ, невмируща любов до свого краю.

У наше бурхливе сьогодення є небагато явищ, які об'єднують нас усіх, незалежно від віку, соціального статусу, політичних уподобань. Рік 2014 має об'єднати нас навколо Шевченка, його долі та творчості. Адже саме він надав нам приклад відданого служіння своїй землі, своєму народові.

День 12 березня 2014 року запам'ятався в навчально-виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2-ліцей" великим святковим заходом під назвою "До тебе я, Тарасе, йду" до 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка. Під час свята учні старших класів НВК переглянули відеофільм "Славетні обличчя історії: Тарас Шевченко", знову і знову доторкнувшись до шевченкового слова. Приємною стала зустріч із творчими колективами Знам'янської дитячої музичної школи ім. М. Лисенка на чолі з її директором Сергієм Володимировичем Івасенком. Наші гості подарували глядачам віртуозно виконані вокальні й інструментальні композиції на твори Тараса Шевченка. Окрасою свята безперечно були вірші Великого Кобзаря у виконанні Андрія Янковича (11-В клас), Євгенії Іваненко (11-В клас), Метаксе Мкртчян (11-В клас), Володимира Плаксивого (5-А клас) й невеличка сценка за участю Владислава Шмуратова (7-А клас) та Тетяни Охріменко (11-В клас).

Моментом справ ... Читати далі »
Категория: НВК №2 | Просмотров: 460 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.03.2014 | Комментарии (0)

Цими днями усіх громадян держави, великих і малих, турбує неспокій в нашій рідній Україні.

21 березня, у переддень початку весняних канікул, учні школи-ліцею взяли участь в акції доброї волі "Україні – мир і спокій". Свій погляд на події в Україні учні висловили мовою образотворчого мистецтва: своїми малюнками й плакатами.

Ця акція ще раз підтвердила той факт, що всі люди прагнуть миру,єдності, спокою, добробуту, щасливих посмішок і теплої весни!!!

Пропонуємо всім бажаючим підтримати нас і продовжити цю акцію в місті Знам'янка.
Категория: НВК №2 | Просмотров: 371 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.03.2014 | Комментарии (0)

З приходом весни виникає бажання дарувати тепло й увагу тим, хто цього найбільше потребує, нашим шановним жінкам-ветеранам. Знову діти і їх підопічні зустрілись як добрі друзі, поспілкувались та поділились теплом душі.
Категория: НВК №2 | Просмотров: 436 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.03.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz