Субота, 20.04.2024, 03:33
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Березень » 21
"Учитель живе до тих пір, поки він учиться,
перестає бути вчителем той,
хто перестає бути учнем."

19 березня у приміщенні ЦДЮТ відбувся міський форум молодих вчителів, присвячений цього року 95-річчю від дня народження нашого видатного педагога-земляка, директора Богданівської школи І.Г.Ткаченка.

Молодих спеціалістів привітали міський голова І.Крижановський, начальник відділу освіти Н.Попова. Ігор Борисович побажав молодим педагогам успіхів у професійній діяльності, нових творчих здобутків на благо рідного міста. Попова Н.О. наголосила на актуальності педагогічних ідей І.Г.Ткаченка, В.О.Сухомлинського та відзначила здобутки освітян нашого міста.

Творчо презентували себе молоді педагоги, які розповіли про свої перші враження від першого року професійної діяльності, а також розкрили свої багатогранні таланти. Креативністю та неординарністю відзначилися презентації В.Шабанової, Я. Єлецької, Я.Токар. Молоді педагоги продемонстрували свої педагогічні вміння у вирішенні нестандартних педагогічних ситуацій, а також проявили творчі здібності у складанні віршів.

Власною формулою педагогічного успіху поділилася вчитель ЗШ I-III ступенів №3 К.Оніщенко. Заступник директора з навчально-виховної роботи цього ЗНЗ Кравцова О.О. поділилася власними надбаннями педагогічного досвіду та мудрості вчительської професії.

Найак ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 473 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.03.2014 | Комментарии (0)

Щовесни, коли тануть сніги
І на рясті засяє веселка,
Повні сил і живої снаги
Ми вшановуємо пам'ять Шевченка.

В Центрі дитячої та юнацької творчості пройшов конкурс читців поезії Тараса Шевченка. Учасники та гості заходу поринули у царство мудрого і правдивого слова, вшановуючи пам'ять великого Кобзаря.

Вихованці вокально-хорового гуртка (кер. Л.Реп'яшник), гуртків "Бісероплетіння" (кер. О.Демченко) та "Іграшка-сувенір" (кер. Н.Любінська) прийняли участь у конкурсі і вибороли призові місця у різних номінаціях.

Та перемога всміхнулась Андрієнко Єлизаветі з вокально-хорового гуртка (кер. Л.Реп'яшник), Поповій Марії та Бреславській Поліні з гуртка "Бісероплетіння" (кер. О.Демченко).

Пройнявшись духом поетичних творів, юні захисники Шевченкового заповіту пообіцяли завжди пам'ятати його заклик: "І чужого навчайтесь, й свого не цурайтесь".
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 462 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.03.2014 | Комментарии (0)

Вже стало традицією щовесни проводити фестиваль дружин юних пожежних для учнів загальноосвітніх закладів міста, метою якого є розвиток та поширення руху юних пожежних, формування у дітей і молоді вмінь і навичок діяти в різних життєвих ситуаціях, пошук і підтримка творчо обдарованої молоді.

Привітала учасників фестивалю начальник відділу освіти Попова Н.О., яка звернула увагу дітей на почесну та важливу місію пожежників, переваги цієї професії та побажала вдалих виступів.

За умовами конкурсної програми фестивалю команди представляли тематичні виступи, використовуючи будь-які жанри мистецтва (музику, літературу, хореографію), що порушували актуальні питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки, несли рекомендації щодо дій у різних надзвичайних ситуаціях чи подіях, пропагували здоровий спосіб життя, несли агітаційне навантаження щодо необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності, а також продемонстрували теоретичні та практичні знання з основ медицини.

Найкращою командою фестивалю визнано команду ЗШ №3; ІІ місце посіла команда НВК ЗШ №2 - ліцей; ІІІ місце у команди ЗШ №7.

Командам ЗШ №№ 1, 4, 6 вручено грамоти за номінаціями та заохочувальні призи.

Побажаємо успіхів переможцям у наступному етапі змагань!
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 610 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.03.2014 | Комментарии (0)

18 березня 2014 року у ЗШ І-ІІІ ст. №3 відбувся міський семінар–практикум керівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів з проблеми "Інноваційна діяльність навчального закладу: від теорії до успіху".

Метою даного заходу було: поглиблення знань учасників семінару щодо впровадження інноваційних педагогічних технологій у навчально-виховному процесі; ознайомлення з досвідом роботи адміністрації закладу з питань інновацій.

Відкрила семінар начальник Знам'янського відділу освіти Попова Наталія Олександрівна, а презентувала заклад та ознайомила з програмою семінару Подвиженко Олена Іванівна, директор школи. Учасники семінару оглянули виставку вишиванок "Сімейне рукоділля".

На засіданні літературно-мистецької вітальні "Плеяда" всім було вручено ляльку-мотанку, як оберіг.

Попова Наталія Олександрівна підвела підсумки даного заходу, відзначивши його високий науково-методичний рівень.
Категория: НВК №3 | Просмотров: 432 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.03.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz