Вівторок, 23.04.2024, 15:19
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Березень » 20
Нещодавно вся Україна відзначила 200-річчя великого генія нашого народу Т.Г.Шевченка. В ДНЗ №8 "Світлячок" теж були сплановані заходи по відзначенню цієї визначної події. Так були підготовлені та проведені тематичні заняття, на яких дошкільнята знайомились з життєвим шляхом та творчістю великого Кобзаря, діти вчили його вірші, пісні, покладені на слова Т.Шевченка, знайомилися з його картинами. В усіх групах були оформлені тематичні папки, стенди, які знайомлять і батьків з творчим та життєвим шляхом Т.Г.Шевченка. Під час педчитань вихователі нашого дошкільного закладу познайомились з такими сторінками його життя як "Шевченко і наш край", "Буквар Т.Г.Шевченка для дітей", "Творчість Т.Г.Шевченка як художника".

Крім цього відбулося і літературно-мистецьке свято "І мене в сім’ї великій...". Проникливо звучать слова вихователя В. Рогової та її сина Дані про велику зірку, яка засіяла на українському небосхилі 200 років тому і не гасне до цього часу. Урочисто звучать вірші про вшанування великого сина нашого народу Т.Шевченка у виконанні Надійки Суханової та Олі Баланюк. Діти середньої групи "Козачата" (вихователі Н. Довженко, О. Чмирь) Соня Козішкурт, Даша Піскова, Соня Левандовська, Соня Пожар, Віталік Гончар прочитали вірші "Світає, край неба палає...", "Тече вода з-під явора", "За сонцем хмаронька пливе". Діти старшої групи "Веселята" (вихователі В.Кучаєва та Ю. Бєлугіна) Даша Шишаєва, Лєра Могильна, Ясік Ратушний, Ксюша Гутко, Ілюша Пірогов, Ясік Наводничий, Аня Іванова, Вероніка Кумпан читали "Зоре моя вечі ... Читати далі »
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 508 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.03.2014 | Комментарии (0)

За планом міського відділу освіти в ДНЗ №8 "Світлячок" пройшло методичне обєднання музичних керівників на тему "Тематичне заняття з елементами розваги для дошкільнят в розвитку творчих здібностей".

Музичним керівником ДНЗ Паніною Г.А. було розроблено та проведено музичне тематичне заняття з елементами розваги на тему "Подорож із Сніжинкою". Це заняття проводилося з дітьми раннього віку, в І молодшій групі "Малятко". Метою цього заняття було показати, що творчі здібності дітей ми повинні розвивати з самого раннього віку. Заняття пройшло в ігровій формі: діти разом з музичним керівником Г.Паніною та вихователем О.Турлюн здійснили подорож порами року. Малята під час заняття зустрічалися з цікавими персонажами: Сніжинкою (вих. О.Турлюн), Сніговиками (вих. В.Турчина, вихованець старшої групи Ілюша Теличко), Сонечком (вих. Г.Нікітіна), весняним струмочком, веселим Їжачком (вихованець логопедичної групи Даня Савченко). Під час заняття малята співали пісні, танцювали, грали в музично-дидактичні ігри: "Чарівні дзвіночки", Таночок листочків.

Малята під час цього цікавого заняття були дуже активні, виконували всі завдання із задоволенням та цікавістю і отримали багато позитивних емоцій.
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 555 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.03.2014 | Комментарии (0)

Днями у НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей" відбулося розвиваючо-діагностичне заняття з учнями 4-А класу на тему "Подорож до країни п'ятикласників". Його метою було діагностування соціальної зрілості школярів, їх ставлення до школи, розвиток мотивації навчання, активізація пізнавальних процесів: уваги, логічного та нестандартного мислення; виявлення сподівань та тривог, пов'язані з переходом до середньої школи; виховання доброзичливості у ставленні до однокласників.

Діти брали активну участь у занятті, відповідали на запитання, розповідали якими вони бачуть себе у майбутньому, які знання понесуть до 5 класу.

Заняття проведено практичним психологом Гуменюк Катериною Володимирівною.
Категория: НВК №2 | Просмотров: 384 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.03.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz