Четвер, 28.03.2024, 18:10
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Лютий » 26 » Студенти-практиканти проходять практику в ЦДЮТ
13:57
Студенти-практиканти проходять практику в ЦДЮТ
Протягом лютого 2014 року за погодженням керівників ЦДЮТ м.Знам'янки в особі директора Г.Подвиженко та КВНЗ Олександрійського училища культури в особі директора О.Баранова, в закладі проходили педагогічну практику студентки IV курсу за спеціальністю "Образотворче та декоративно – прикладне мистецтво" колишні вихованки СЮТ та БДЮТ, а зараз студентки училища культури Конопліна Яна та Крижанівська Дарина.

Безпосереднє керівництво педагогічною практикою студенток , було покладено на досвідчених педагогів, майстрів своєї справи Леонову Наталію Андріївну, керівника гуртка "Технічний дизайн" та Цатурян Світлану Володимирівну, керівника гуртка "Малюнок, графіка, живопис".

Під керівництвом досвідчених педагогів практиканти склали індивідуальні плани проходження практики і почались будні навчання, спочатку педагогічне спостереження, а потім практична робота по оволодінню педагогічною майстерністю, а саме: різними методами, прийомами навчання та виховання дітей.

Наставники Леонова Н.А. і Цатурян С.В. є досвідченими, талановитими педагогами, які не тільки володіють педагогічною майстерністю, а вміють виявляти і розкрити таланти дітей, тому студенткам - практиканткам Яні і Дарині було у кого навчатись.

Під час останього тижня дівчата студентки показували чому вони навчились - підготувавши відкриті заняття.

Конопліна Яна познайомила вихованців з творчістю народної майстрині Марії Примаченко, роботи якої відомі у всьому світі. Діти малювали фантастичних тварин, якими прикрасили казковий ліс. На згадку про себе дівчина подарувала закладу дві картини , виконаних у техніці гарячий батік.

На занятті, яке підготувала і провела Крижанівська Дарина вихованці виготовляли чарівну скриньку із сірників і заповнювали її різними дрібничками у вигляді паперових квітів. Закладу Дарина подарувала скриньку з квітами.

На педагогічній раді розглядались методичні матеріали проходження практики студенток Олександрійського училища культури Конопліної Яни та Крижанівської Дарини, на якій було прийняте рішення затвердити практику та видати відповідну документацію.

Побажаємо дівчатам успіхів у навчанні, а в майбутньому стати гарними фахівцями, справжніми майстринями своєї справи.
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 582 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz