Середа, 24.04.2024, 01:19
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Лютий » 25
З 14 по 24 лютого 2014 року в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ступенів №7 пройшла декада військово-патріотичного виховання. Всі заходи по закладу проведені згідно з планом декади.

Однією з найтрагічніших сторінок в історії людства є війна в Афганістані. Це були часи страждань, кровопролить та нищівного тиску. Щороку ми вшановуємо пам'ять загиблих у цій війні хвилинами мовчання, покладанням квітів до обелісків та пам'ятників тих, хто вже ніколи не повернеться до рідної домівки, не обійме своїх рідних, міцно притиснувши до зранених ворожою кулею грудей. Цими днями у школі, як і щороку, проходять уроки-пам'яті, учням пропонують переглянути тематичні фільми, проводяться зустрічі з воїнами-інтернаціоналістами, організовано виставку малюнків "Вони захищали батьківщину".

19 лютого у приміщенні закладу відбувся тематичний захід "Собори наших душ", підготовлений та проведений вчителем Свірбій С.А. для учнів середньої та старшої ланки. Переглянувши у переддень відзначення 25-ої річниці виведення військ з Афганістану у селищному будинку культури документальну стрічку про військові дії , а також, перебуваючи під впливом вражаючої розповіді виступаючих, прослуханих пісень, наведених статистичних даних вчителем щодо кількості загиблих, учнів охопило почуття невимовного болю і жалю за полеглих воїнів.

Зворушені, схвильовані та водночас сповнені великої гордості за своїх героїв, учні-учасники заходу назавжди залишать у своїй пам'яті спогад про страшні часи в історії народу – війну в Афг ... Читати далі »
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 608 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.02.2014 | Комментарии (0)

Вихованці тренера-викладача КДЮСШ Леня В.О. приймали участь в першості міста Знам'янки з футзалу присвяченій до Дня захисника Вітчизни, яка відбулася 22-23 лютого 2014 року. В турнірі приймали участь 7 команд.

Після попередніх ігор у підгрупах, в фіналі зустрілися "Локомотив-КДЮСШ" і "Знам'янка - ІІ". Основний час закінчився з рахунком 6 : 6, у серії пенальті переміг "Локомотив-КДЮСШ" з рахунком 4 : 1.

Також 21 лютого та 23 лютого 2014 року вихованці тренера-викладача Махині В.Л. прийняли участь у декількох матчевих зустрічах. 21 лютого вони зіграли вдома з командою з Чигрина, в якій поступилися з мінімальним рахунком 6 : 7. 23 лютого Знам'янчани поїхали до Олександрії, де зіграли 2 матчеві зустрічі. В першій грі переможцями виявилися Олександрійці з рахунком 5 : 2, а в другій перемогу одержали Знам'янчани 8 : 2.
Категория: КДЮСШ | Просмотров: 446 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.02.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz