П`ятниця, 29.03.2024, 09:49
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Лютий » 24
У відділі освіти забезпечено умови для звернення громадян до директора департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації шляхом онлайн-спілкування через мережу Інтернет з використанням програмного забезпечення Skype щоп'ятниці з 10 до 12 години.

Попередній запис на прийом для Skype-зв'язку з директором департаменту здійснюється щосереди до 12 години за телефоном 2-24-74, або особисто у відділі освіти в кабінеті №10 за такою формою:

№ з/п
Прізвище, ім'я та по-батькові запитувача
Номер телефону запитувача
Запитання до директора департаменту

Категория: Міськво | Просмотров: 468 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.02.2014 | Комментарии (0)

У кожного місяця є свої свята, що найповніше освячують ту чи іншу пору року. Лютий може похвалитись лише одним – Стрітенням, котре припадає на середину місяця.

У ДНЗ №8 "Світлячок" відсвяткували це свято із розмахом. Діти були одягнені на святі у національні костюми. Свято розпочали із запалювання свічки – громовиці, як надійний оберіг від лиха. На свято прибула Зима, яка заводила дітей у хороводи, співаючи пісні про зимови метелиці та хуртовини. Пригадали також і про зимові ігри, які діти намагались відтворити, уявляючи себе на вулиці.

Стрітення - це свято зучтрічі Зими і Весни. От і на цьому святі зустрілись вони. Весна принесла із собою дзвін лісових струмків, запах цвітіння квітів та спів пташок. Затанцювали разом з дітьми у таночку, тим самим проганяючи зиму із своїх володінь.

Протягом вього місяця боротьба між Зимою і Весною. Так і на ношому святі Зима і Весна боролись одна з одною. Цю боротьбу вони перетворили в гру перетягування канату, у якій брали участь діти разом з Зимою і Весною, і все-таки Весна отримала перемогу.

Весна принесна дітям смачні спечені "жайворонки", які нагадують нам птахів, які ось-ось прилетіли до нас із теплих країв та принесли на своїх крилах Весну.

Діти, які брали участь у святі, отримали велике задоволення від свята та дізнались багато про особливості цього свята.

Глядачі, які були присутні на святі, дякували дітям за гарне свято.
... Читати далі »
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 619 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.02.2014 | Комментарии (0)

"Рідна мова в рідній школі". Під таким гаслом пройшов День рідної мови в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3. Було проведено святкову радіолінійку. Уроки української мови та літератури у 5-11-х класах починалися поетичними хвилинками, на яких звучала поезія про велич, багатство, незнищенність української мови. Для учнів 7-8-х класів було проведено диктант.
Категория: НВК №3 | Просмотров: 483 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.02.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz