Субота, 20.04.2024, 14:57
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Лютий » 20 » Всеукраїнський конкурс "Джерело творчості"
11:00
Всеукраїнський конкурс "Джерело творчості"
5 лютого 2014 року на базі комунального закладу "Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського" відбувся очний тур обласного етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів "Джерело творчості" у номінації "Керівник гуртка".

Із вступним словом до учасників звернувся заступник директора з навчально-організаційної діяльності Нудний Василь Михайлович, який наголосив, що конкурс "Джерело творчості" проводиться щорічно, починаючи з 2005 року. Метою конкурсу є підтримка творчої педагогічної діяльності працівників позашкільних навчальних закладів, популяризації педагогічних здобутків, підвищення майстерності педагогів та їх ролі у виконанні основних завдань, покладених на позашкільні навчальні заклади.

У цьому році конкурс проводиться для керівників гуртків соціально-реабілітаційного, гуманітарного, науково-технічного напрямів позашкільної освіти та керівників дослідницько-експериментальних гуртків.

Оргкомітет і журі конкурсу отримали матеріали 29 керівників гуртків позашкільних навчальних закладів, 27 з яких презентували під час очного етапу.

Конкурсанти представляли 13 районів області та 4 міста (Кіровоград, Олександрія, Знам'янка, Світловодськ).

Очний тур цьогорічного конкурсу проходив у незвичному форматі. Запрошені керівники і методисти позашкільних навчальних закладів були не просто глядачами, а взяли участь у голосуванні щодо визначення лауреатів у номінації "Громадський вибір".

Оцінювали учасників конкурсу викладачі комунального закладу "Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського та керівники позашкільних закладів.

У номінації "Краєзнавчо-громадська діяльність" І місце посіла Філіпова Світлана Миколаївна, керівник гуртка "Громадянознавство" навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 – ліцей" Знам'янської міської ради Кіровоградської області.
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 559 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz