П`ятниця, 19.04.2024, 15:36
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Лютий » 18 » Активний рухливий відпочинок
18:22
Активний рухливий відпочинок
Активний рухливий відпочинок – запорука здоров'я і доброго настрою дітей, їхнього постійного інтересу до фізичних вправ, уміння застосовувати набуті рухові навички в різних умовах. Спортивне свято є найулюбленішим видом рухової діяльності дітей.

В ДНЗ №8 "Світлячок" днями відбулося спортивне свято "Олімпійці, вперед!", присвячене зимовим олімпійським іграм в Сочі. Своєю метою ми поставили створити у дітей радісний настрій, вдосконалити їхні рухові вміння і навички, викликати у дітей позитивні емоції, активізувати знання дітей про зимові види спорту, проведення Олімпійських ігор, олімпійські традиції.

В святі приймали участь команди двох старших груп "СНІГОВИК" та "СНІЖИНКА". Ведуча свята Кучаєва В.В. нагадала присутнім про традиції проведення Олімпійських ігор, місце проведення нинішньої Олімпіади, а діти згадали основні зимові види спорту, в яких змагаються спортсмени на Олімпійських іграх. Бадьорий марш, привітання команд, виконання дітьми спортивних пісень, віршів спонукали дітей до активної участі в спортивних конкурсах та перемоги в них. Додали святкового настрою герої, що завітали на спортивне свято – Карлсон (вихователь Бєлугіна Ю.В.) та Лікар Айболить (вихователь Крамаренко І.Л.) Глядачі-вболівальники тепло підтримували своїх друзів оплесками, підбадьорювали вигуками, музичними паузами.

Капітани команд Оля Баланюк та Даня Савченко впевнено вели свої команди до перемоги, і хоча рахунок весь час змінювався то на користь "СНІГОВИКІВ", то на користь "СНІЖИНОК", "олімпійські" медалі з рук об'єктивних суддів логопеда Ладожинської Л.К., вихователя Олійник О.В. та Баланюка І.О. отримали всі учасники.

"Чемпіоном стати не просто...
Тож нехай малі ми зростом,
Небагато літ пройде –
Наша черга підійде.
Хай летить в усі кінці:
Ви, малята, молодці!"
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 476 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz