Вівторок, 19.03.2024, 06:41
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Лютий » 11
Зима - важка пора для птахів. В зимовий час птахи гинуть не стільки від холоду, а від того, що не вистачає їжі. Особливо важко птахам в ті часи, коли ожеледиця і сильні снігопади, коли земля, гілки дерев покриті льодом і снігом. Ось у ці скрутні часи для птахів на допомогу повинні прийти і дорослі, і діти. Якщо кожна школа в нашій країні поставить хоча б одну годівницю, то всі птахи будуть забезпечені кормом. Учні 2 класу ЗШ І-ІІІ ст. №7 дбають взимку про диких пташок! Вони підготували для пернатих годівнички , щоденно підсипають корм, розвішують шматочки несолоного сала для веселих зграй жовтогрудих синиць. Діти цікавляться життям птахів, спостерігають за їх поведінкою. Деякими знаннями вони можуть вже поділитися з іншими школярами. Наприклад ,що птахи - найкращий біологічний захист садів, лісів, парків та скверів від шкідників – гусені, різних личинок та короїдів, які зимують на гілках дерев та кущів, залишках плодів та торішньому листі. У зимовий період найкраще підгодовувати пташок поживним кормом: трохи розчавленим качалкою соняшниковим та гарбузовим насінням, пшоном, просом, залитими смальцем чи олією вівсяними пластівцями, несоленим салом, маслом, маргарином. Пташкам будуть до вподоби зіпсовані крупи, сухофрукти та сушені гриби, в яких завелися жирні личинки.

Слід пам'ятати, що сіль для птахів - страшна отрута. Тому солоні чипси, сухарики та солоне сало - не для них.

Не можна згодовувати пернатим чорний хліб! Він набухає в зобу, через що живе створіння може загинути. Полегшить травл ... Читати далі »
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 720 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.02.2014 | Комментарии (0)

Навчання малюків англійської мови віднесено до варіативного компонента Державного стандарту дошкільної освіти. Дошкільне навчання є підготовчим етапом в оволодінні англійською мовою. Навчання англійської мови в дошкільному закладі є системою спеціально організованої вихователем діяльності вихованців, що спирається на інтерес, активність дітей та вікові особливості.

В ДНЗ №8 "Світлячок" в групі "Калинка", вихователі Рогова В.Ю. та Крамаренко І.Л. проводять гурток під назвою "A B C D E – англійську мову вчать малюки".

Мета гуртка – розвивати навички розуміння англійської мови; розвивати навички говоріння; формувати позитивне ставлення до англійської мови, сприйняття її як ще одного засобу спілкування; сприяти повноцінному та різнобічному розвитку дитини; створювати сприятливі умови для оволодіння основами спілкування англійською мовою. Виховувати повагу до мови інших народів та їх культури.

Значне місце у навчанні дітей англійської мови посідає використання пісень, віршів та лічилок. Діти емоційніше сприймають римований текст, легше й міцніше запам`ятовують його. Під англійські пісеньки діти полюбляють співати хором, танцювати та робити зарядку. Римування і скоромовки допомагають малюкам швидше вивчити англійські слова, краще засвоїти вимову звуків та інтонацію.

Діти із задоволенням співають такі англійські пісеньки, як "Little Cat", "Good morning to you", "Happy birthday".

Вивчення англійської мови стане цікавим і більш ефективним, якщо в основу навчального процессу буде покладено прагнення дітей до ігрової діяльно ... Читати далі »
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 532 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.02.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz