Вівторок, 23.04.2024, 22:57
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Січень » 24
Уже склалося доброю традицією в загальноосвітній школі I-III ступенів №7 проводити на початку ІІ семестру тиждень математики. Учні з нетерпінням чекають цього і недаремно. Адже кожен з них може взяти активну участь у всіх заходах і поринути у цікаву мандрівку по країні Математики.

Впродовж тижня проводився конкурс математичних газет. Учні 10 класу підготували презентацію "Гранітна основа наук". В останній день предметного тижня учні 5 класу продемонстрували ще й свої літературні здібності, беручи участь в конкурсі математичних казок.

Постійними гостями при проведенні заходів стали дев'ятикласники Промахова Є., Черкас І., Ларіонов Є., які знайомили молодших школярів з математичними фокусами, проводили математичні вікторини.

Для учнів 5-6 класів було проведено математичну гру "Розумники і розумниці". Тут юні ерудити розв'язували логічні задачі, відгадували ребуси, грали в математичні ігри, малювали картинки за допомогою чисел. Цього разу удача була на боці "Розумників", а от у "Розумниць" перемоги ще попереду.

Також весело і захоплююче пройшов конкурс "Весела математика" у 7 та 8 класах. Учні розказували гуморески і смішинки, показували жестами математичні терміни, співали уривки пісень, в яких зустрічаються числа. Символічною стала назва команди 7 класу "Перемога", хоча тут переможених не було, адже кожен учасник перевірив свої кмітливість, почуття гумору.
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 454 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.01.2014 | Комментарии (0)

З 20 по 24 січня в Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 проходив Тиждень сприяння здорового способу життя та безпеки життєдіяльності на тему "Бережи здоров'я змолоду!". В рамках Тижня пройшли тренінги, бесіди, казки, години спілкування, під час яких учні повторили основні положення здорового способу життя, вивчали негативний вплив шкідливих звичок на організм людини та здобували навички збереження власного здоров'я.

Під час тренінгу "Моє здоров'я" учні узагальнили питання збереження здоров'я, вчасного піклування про свій організм, вироблення негативного ставлення до вживання алкоголю, наркотиків, тютюну.

Повторюючи та здобуваючи нові знання про власне здоров'я учні використовували свої творчі здібності до малювання.

Заходи, що пройшли під час проведення Тижня, дали змогу уяснити учням необхідність постійного піклування про власне здоров'я, відмови від вживання алкоголю, наркотиків та тютюну, а також піклування про здоров'я ближніх.
Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 464 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.01.2014 | Комментарии (0)

В школі пройшли заходи до Дня соборності України: усний журнал "Соборність України" (11 клас), урок "День Злуки" (10 клас), година спілкування "Символи України" (9-Б) та бесіда "Народні символи українців" (5-А).

22 січня українці відзначають важливе національне свято, яке супроводжується урочистостями на державному рівні – День соборності України.

Саме 22 січня 1919 року було проголошено так званий Акт злуки – акт про об'єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Соборність була надзвичайно важливою, певною мірою символічною, оскільки об'єднання українських земель було давньою заповітною мрією нашого народу.

Остаточне ухвалення Акту злуки планувалося на засіданні першого українського парламенту, але історія розпорядилася так, що цей парламент так ніколи й не було скликано. Уже за два тижні уряд нової держави під натиском Червоної Армії був змушений залишити спочатку Київ, а потім – і територію України.

Офіційно це свято відзначається лише протягом останніх кількох років, хоча Акт злуки відіграв надзвичайно важливу роль, визначивши на подальше розвиток нашої країни. Це був перший за останні років шістсот рішучий крок нашого народу до об'єднання.

День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз'єднання Укр ... Читати далі »
Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 835 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.01.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz