Субота, 20.04.2024, 15:51
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Грудень » 26 » Новорічні свята розпочалися...
13:55
Новорічні свята розпочалися...
"Льодовиковий період", усім дітлахам світу добре відомі герої мультфільму кіностудії Walt Disney, але цього разу цю казкову подорож для дітлахів міста підготували педагоги Центру дитячої та юнацької творчості.

До чарівної подорожі дітлахів та їхніх батьків запросила Снігуронька (Огіренко О. А.), яка привітала з Новим роком запросивши до актового залу в хоровод.

І ось на сцені з'являються перші герої: Білочка-бешкетниця (Степанова К.) і два Опосума-злодюжки (Демченко О.С., Горова О.В.), які вкрали подарунки Діда Мороза (Марченко В.В.).

Дід Мороз потрапив у біду, його помічники Кінь (Демченко О.С.) і Тигр Дієго (Горова О.В.) просять допомоги, запрошують дітлахів до подорожі з веселими хороводами та цікавими іграми.

Злодюжки Опосуми постійно плетуть інтригу і роблять різні пакості, в які потрапляють друзі Діда Мороза і Снігуроньки: Мамонтеня Менні (Степанова К.М.) та Лінивець Сид (Фрайнд О.В.).

В кожній казці, як завжди, добро перемагає зло і цього разу Дід Мороз, Снігуронька та їхні друзі разом з дітлахами благополучно виплутались з усіх пригод.

Завершилось свято Новорічною дискотекою з солодкими подарунками від Діда Мороза.

А після Новорічного ранку для малечі пройшла вечірка для старшокласників.

Яскраву концертну програми "З новим роком" підготували хореографічний колектив сучасного танцю "Екстраверт" (керівник Степанова К.), хореографічний колектив народного танцю "Любава" (керівник Долинська О.С.), хореографічний колектив бального танцю "Перлина" (керівник Залєвська Н.М.).

Солісти вокального співу Анна Масна з піснею "За вікном метелиця" (керівник Реп'яшник Л.А.), Вікторія Кучеренко з піснею "Зимонька-зима" (керівник Пасхалова К.М.), Анатолій Головко з піснею "З Новим роком, з Різдвом" (керівник Пасхалова К.М.), Вікторія Леонова з піснею "Загадай бажання" (керівник Пасхалова К.М.).

Яскравим виступом свята був виступ вокально-інструментального ансамблю "Крок" (керівник Куліков В.А.), завершилось свято святковою дискотекою.

В святково прибраному хореографічному залі гості переглядали виставку дитячих робіт декоративно-ужиткового та науково-технічного напрямку. Всі переможці міського конкурсу творчих робіт "Святий Миколай, нас оберігай" були нагороджені грамотами відділу освіти та адміністрації закладу.

Святкування продовжується. Від щирого серця всім бажаємо чудових, веселих, новорічних свят.
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 516 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz